Hejka forumowiczom :)

1
Witam wszystkich serdecznie a jeśli jesteś z Głogowa to tym serdeczniej.Jestem bzykacz przezwisko z podwórka i nie tylko.Mam 14 lat urodziłem się 15 czerwca w Głogowie.Lubie inżynierie, szkicować i ostatnio coś nieco pisać.Aktualnie jestem w 2 gimnazjum.Interesuje się historią(starożytność,średniowiecze)literaturą i mangą poniekad mangacy to też pisarze, czasami tez oglądne anime.Moją ulubioną książko jest narazie "Cmętaż Zwieżąt" Stephena Kinga,kurna jeszcze o jednej musze napisać jaka mnie chwyciła za serce to "Chłopcy z Placu Broni".

2
Bzykacz? Mam nadzieję, że to od jazdy na motorynce, bo w tym wieku inne rzeczy to...

Zainteresowań Ci nie brakuje...

jestem w 2 gimnazjum
Chodzisz do dwóch gimnazjów czy Gimnazjum NR2?

Manga powiadasz? A fe! Ostatnio byłem na pokazie rysunku mangowego z objaśnieniami - łoboże :D

"Cmętaż Zwieżąt"

Dobrze, że nie czytam Kinga! :D

Witamy :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Jesteś pewien, ze to Kinga jest? Ja myślałam, że on Cmętarz zwieżąt napisał, ale to tak tylko piszę, bo właściwie nie czytałam. King to nie moja bajka :P

Pozdrawiam serdecznie i witam wprzódy :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Bzykacz...

<myśli chwilę>

Niech i tam będzie. Od dzisiaj jesteś robotnik nr. B89.

Okej?

No to się cieszę.

Niet, chwila... ja się nigdy nie cieszę. Chociaż czasem.

<wyjmuje topór dwusieczny, cieszy się>

Hyhy.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

10
A to Ci przezwisko walnęli :)

Res, no verba - jako rzecze stara mądrość, ale do rzeczy

Witay!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”