Problem z "martwym" konkursem

1
Może obiła się Wam o uszy informacja o konkursie literackim Artystycznego Stowarzyszenia scal_art? W styczniu ogłosili konkurs na "Opowiadanie o kanarach", wyniki podali w terminie, zapowiadając kontakt ze zwycięzcami (wygrałam i skontaktowali się ze mną, prosząc o szczegółowe dane). Dalej jednak nic - nie wiadomo czy nagroda, czyli zbiorczy tomik ze zwycięskimi opowiadaniami, został wydany, ma maile głucha cisza, a stronka przestała u mnie działać prawidłowo. Co radzicie, drodzy forumowicze?Jak to rozwiązać, jak zadziałać, co zrobić?

Link do strony:

www.scal-art.pl
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

3
Niestety tego się dowiedziałam i odczułam na własnej skórze, gdy było już po wszystkim, więc to żadna rada. Konkurs był nieźle rozreklamowany i to nie tylko na stronach z informacjami o konkursami literackich, zapewnienia także niezłe, więc nic nie budziło podejrzeń.

Woody Allen

4
blackgrzywa pisze:nie brać udziału w takich konkursach

Ciężko mieć 100% pewność, w którym konkursie warto brać udział, bo cię nie skantują, a w którym tak. Może jeśli jest więcej takich osób, macie większe szanse coś zdziałać. Ale z jednym konkursem też tak było i potem okazało się, że konkurs wypalił, ale z dużym opóźnieniem.

5
O dziwo, konkurs jednak ruszył. Wczoraj laureaci, w tym ja, zostali poinformowani mailem, że wszystko się przeciąga ze względu na starych sponsorów, którzy się wycofali i organizatorzy musieli znaleźć nowych, ale już rozwiązali problem i proszą o jeszcze trochę cierpliwości :)

Woody Allen

6
Z tymi sponsorami to prawie zawsze są problemy. Gdyby rozdawali imponujące kwoty jak np. 100 00 tys. wygranym to bym to potrafiła zrozumieć, ale tak? Literatura nie jest w cenie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”