No czeeeeeść. :P

1
Grzeczność (i regulamin... :P) wymaga przywitania się, tak więc... Witam! ;)

Na imię mam Michał, jestem z Krakowa, lat osiemnaście. Interesuję się przede wszystkim literaturą, nie tylko czytaniem ale też stroną teoretyczną, więc dziwnym nie jest (cytując Entombeta ;) ) że zabieram się za pisanie. Nie pierwszy zresztą raz, chociaż po tym, gdy zapoznałem się po jakimś czasie z wynikami mojego romansu z prozą z czasów gimnazjum... Cóż, zacząłem pisać dramaty. :D

Poza tym w krąg moich zainteresowań wpisać muszę historię, muzykę, RPG, teatr, politykę oraz, niejako z przymusu, kuchnię. ;)

Z zasady bywam raczej wredny, złośliwy i cyniczny, ale z racji, że to wy raczej będziecie pastwić się nad moimi grafomańskimi tworami cóż... Instynktownie będę grzeczny. :D

Pozdrawiam. ;)

2
Witamy, witamy!
Lubimy grzecznych forumowiczów ;)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

3
MS pisze:Poza tym w krąg moich zainteresowań wpisać muszę historię, muzykę, RPG, teatr, politykę oraz, niejako z przymusu, kuchnię
Polityka to zło. Jedynemu sprawiedliwemu zabronili kandydowania do parlamentu...

Witam z całą serdecznością

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj, witaj, a skoro już i tak musisz, to ugotuj nam coś dobrego (;
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.

7
Hmm hmm... te inicjały i wredny, złośliwy, cyniczny charakter podpowiadają mi, że skądś Cię już znam... nie mogę sobie tylko przypomnieć skąd ;) W głowie kołacze mi się tylko jakiś borsuk czy inne takie zwierzątko...

Witam i o zdrowie pytam! :)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

8
Hm, a właśnie zastanawiałem się czy nie dać Ci cynko-focha, że jestem na Weryfikatorium, a Ty mnie jeszcze nie przywitałaś... ;)

Dzięki wszystkim witającym (Milly, jako starą znajomą, rzecz jasna faworyzuję, dziękując bardziej :P), a o zdrowie nie pytaj, bo ze szpitala piszę :P

Pozdrawiam ;)

9
Co to jest cynko-foch? ;D
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.

10
Słowotwórstwo zaawansowane. Cynk (bynajmniej, w slangowym znaczeniu, nie ten metal z tablicy pierwiastków :P) połączony z fochem. :P

12
Ech, wakacje, a Ty znowu się po szpitalach włóczysz? Rozumiem, w ciągu roku szkolnego, ale już po?! ;)

Wracaj do zdrowia Michałku. I wrzuć coś fajnego, to Cię zweryfikuję :P

13
Milly pisze:I wrzuć coś fajnego, to Cię zweryfikuję
Milly, to Ty masz takie uprawnienia? Słyszałem, że tylko weryfikatorzy. A może jesteś tajniakiem.

15
tafennasal pisze:Milly, to Ty masz takie uprawnienia? Słyszałem, że tylko weryfikatorzy. A może jesteś tajniakiem.
Oceniać i wypowiadać się na temat tekstów mogą wszyscy użytkownicy. Wyrazu "zweryfikuję" użyłam nieco złośliwie, na co wskazuje emotka na końcu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”