Witajcie

1
Można by rzec, że jestem tu nowy, chociaż zarejestrowany już jakiś czas temu. Znam fora na których „dokopuje” się ludziom za napisane posty. Zobaczymy jak będzie tutaj :) Liczę na dobrą atmosferę. Więcej o mnie? Hmmm… jeśli mi się spodoba to forum, to będę pisał posty, z których zapewne wywnioskujecie jaki jestem :)

2
Mimo to lepiej i milej dla wszystkich by było gdybyś coś o sobie napisał, bierz przykład z innych.

Ale i tak witam serdecznie i pozdrawiam. (drogi kolego filatelisto ze świetnym poczuciem humoru :D...). Nie pytaj. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

3
Witam i pozdrawiam nowy forumowiczu :wink: . (Prowadźcie mnie do waszej królowej - nie pytać, odbiło mi).
I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni

W niej owoc zbrodni już dojrzewa

I wreszcie koniec twój się ziści

I wreszcie harfa ma zaśpiewa.

5
Nie ma za co. (Hahahaha, nawet nie wiesz, co cię czeka - zza pleców wystaje ostrze katany).
I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni

W niej owoc zbrodni już dojrzewa

I wreszcie koniec twój się ziści

I wreszcie harfa ma zaśpiewa.

6
No cóż... coś więcej o sobie? Ja to:

- Fan prozy Masłowskiej, o której pisałem prace maturalną. Jej "Wojnę..." czytałem 4 razy.

- Osoba lubiąca książki Grocholi.

- Muzykofil. Słucham wiele różnych różności.

- Student Pedagogiki Społeczno - Opiekuńczej (dopiero I rok więc wszystko jeszcze przedemną).

- Dyslektyk (to może wyjaśnić ortografię, która niejednokrotnie w zdaniach przezemnie poczynionych leży i kwiczy.)

Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dopisze :)

7
Hej hej ;) Dysekcja.... Jedni uważają to za lenistwo inni za chorobę. A ja wiem tylko tyle, że ją mam

:?

Pozdrawiam :lol:
Serce, które kocha, jest zawsze młode.

Przysłowie Greckie

8
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Dokładnie, ja się już kiedyś zastanawiałem czy to nie jesteś jakiś program, bot, który automatycznie wita :D
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”