Tak, tak, witam, tak, witam, witam

1
Witajcie, tu Animariim.

Obecnie jestem "autorką pod wpływem psychicznego niżu", jak kiedyś mnie nazwano w niezbyt pochlebnym komentarzu.
Rejestruję się teraz na wszystkim, co możliwe, mówiąc szczerze:)
Lubię jeże, Gombrowicza, Schulza, Mrożka i Herberta. Lubię krótkometrażowe filmy animowane i ludzi, którzy śpiewają dobrym wierszem. Lubię jeszcze piec muffinki - sowy, kwiatki i renifery, chodzić w swetrach bez gaci, jeździć tramwajem i jestem psychofanką profesora Jarzębskiego. Koniec ****.
I mam 16 lat. Mimo to nie proszę o niebicie po głowie, bo debiutantką nie jestem i amatorką chyba też, jak na swój wiek oczywiście :)

Zamieściłam wiersz w Poezji białej. Ot, taka reklamka :)

Grimzon: Mamy taki fajny punkt w regulaminie dotyczący używania słów powszechnie uznanych za wulgarne. Warto to sobie przyswoić.
Ostatnio zmieniony ndz 21 paź 2012, 19:28 przez Animariim, łącznie zmieniany 1 raz.

2
Animariim pisze:mówiąc szczerze:)
Lubię jeże,
Ja też.

Witaj!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

4
Również jestem zainteresowany, ponieważ wszystko co związane jest z psychologią ma swoją magiczną moc :)
„Póki żyjesz i tchnienie jest w tobie, nikomu nie dawaj nad sobą władzy. W każdym czynie bądź tym, który góruje, i nie przynoś ujmy swej sławie! (...) „ Syr.35

6
Thorhalla pisze:Pewnie doła ma.
Thorhalla, Ty to musiałaś tak z grubej rury? A gdzie ta kobieca subtelność się podziała? ;)

Witaj, Animariim!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

7
Thorhalla pisze:Pewnie doła ma.
:twisted:
B.A. pisze:A gdzie ta kobieca subtelność się podziała? ;)
kobiece CO??

dzień dobry, animariim, z zaśniegowanej warszawy :-)

btw - ten nick to tak, zeby łatwiej zapamiętać było innym userom?
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”