18
Witam serdecznie!

Miłej zabawy na forum. Mam nadzieję, że poczujesz się jak w domu i znajdziesz kącik dla siebie. :)

Kolejne teksty można wrzucać co 14 dni. ;)
Wszystkie informacje dotyczące publikowania na forum są w Regulaminie działu Tu Wrzuć.

19
Cześć Baśka ;)

Nie dygaj, publikacja tekstu przed trzydziestodniową kwarantanną to tutaj chleb powszedni. Sam tak uczyniłem.

Życzę szybkiego zadomowienia na tej wirtualnej parceli :)
Dr Szymon mówi: Ban to styl niebycia. Następny!

20
ancepa, już się zapoznałam, więc teraz czas na mocne postanowienie poprawy :). Szkoda, że obowiązuje tu aż dwa tygodnie karencji. Jak pisze się opowiadania, to owszem, jest to wystarczający okres czasu, by podzielić się swoimi utworami z userami, ale w przypadku publikacji fragmentów powieści to moim zdaniem stanowczo za długo.

Wszystkim bardzo dziękuję za miłe przyjęcie i przepraszam za szum, związany ze złamaniem regulaminu. Miło widzieć tutaj tylu znajomych.

Lamer, Ciebie szczególnie. Pozdrówka! Buź!

22
Tak, to akurat prawda. Biorę to pod uwagę. Widzę, jak długa jest tu żywotność tekstów i to jest jak najbardziej na plus. Aczkolwiek... nie no, nie będę przecież negocjować i rozpoczynać rewolucję w pierwszym dniu, a zwłaszcza po naruszeniu regulaminu :).

23
Baśka Sęk pisze:Magic, oto mój dzidziuś ;). Przechowywany w serduchu, w szufladzie i na dysku przez półtora roku. Urodzony 30 października 2012:

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/156462/dlaczego-ona

[ Dodano: Sro 27 Lut, 2013 ]
Thana, bardzo dziękuję za podpowiedź. Oby takich więcej :).

[ Dodano: Sro 27 Lut, 2013 ]
Chociaż Thana, w tym, że zaczynam od dwóch lat jest ziarenko prawdy ;).
Z tego, co zdążyłam się zorientować, książka zbiera naprawdę dobre recenzje. Gratuluję ;)

26
A dzień dobry! Znowu jakby znajoma twarz ;). Z kina lub telewizji ;).
SĘK w tym, aby pisać tak, żeby odbiorca czytał trzy dni, a myślał o lekturze trzy lata.

27
Witaj :)
No tak, staram się bywać tu i tam, tańczyć z łyżwami na gwiazdach (nieczęsto wychodzą z tego całe ;) ).
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

28
Hej,

To ja za B.A. zaraz.
Witaj.
Dzień na Wery i dwie bardzo roześmiane twarze - ładnie.

Pozdrawiam,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

29
"Odpozdrawiam" ;)!
Dzięki, Chłopcy, za miłe przyjęcie! :)
SĘK w tym, aby pisać tak, żeby odbiorca czytał trzy dni, a myślał o lekturze trzy lata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”