16

Latest post of the previous page:

Weber pisze: Nie jestem też szefem weryfikatorów.
Tak, wiemy, teraz rządzi drapieżna kotka, ale cennych uwag nigdy za wiele. :) A Weryfikatorium tylko zyska.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

17
Hej,

Doświadczenie jest bezcenne.
A i kolejny (nowy-stary) kolor fascynujący.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

18
Witam ponownie :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

20
Rany, Weber wrócił, a ja dopiero teraz się orientuję? To najlepszy znak, że zawalam ostatnio obowiązki na Wery. Pora się poprawić.

Witaj, Weberze, świetnie, że się znów pojawiłeś :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

21
Mówiąc szczerze to nigdy nie odszedłem i chyba nigdy tak naprawdę nie powrócę.
I nie cieszyłbym się tak bardzo z tego powodu. W ślad za mną idą zawsze jakieś kłopoty, płacz i zgrzytanie zębami. Nie bez powodu dział "Tu wrzuć..." nosi moją podobiznę.

Wracam do przeglądania forum i zajadania się rodzynkami.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”