Witam

1
Imię: Piotr,

Lubię: czytać,słuchać muzyki,

Jak tu trafiłem: przez pomyłkę,

Witam wszystkich.Nie będę nikogo zanudzał,pewnie i tak to zrobiłem.Piszę krótki okres czasu więc nie spodziewajcie się rewelacji.Pozdro.

2
Witamy 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Rozbieżność bierze się stąd, że pisałem tamten post cztery lata temu...
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
Ja również witam ;)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

13
Tak więc Weber ma teraz 24 lata. Znalazł się tu przez przypadek a został Szefem Weryfikatorów :) i napykał prawie 3 patyki postów. Ładnie to tak wchodzić przez pomyłkę?

[ Dodano: Wto 25 Maj, 2010 ]
Witaj!

[ Dodano: Wto 25 Maj, 2010 ]
A awatar ten sam od kilku lat.

14
Witałem się do tej pory dwa razy i za każdym razem później odchodziłem. Ponoć do trzech razy sztuka.
Trochę się u mnie zmieniło, jestem starszy, nie mieszkam już na Opolszczyźnie i nie trafiłem tu tym razem przez pomyłkę. Nie jestem też szefem weryfikatorów. Rządy tyrana skończyły się już dawno temu.
Jedno jednak pozostało bez zmian: Śmierć jest mi nadal bliska.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

15
Weber pisze: Nie jestem też szefem weryfikatorów.
Tak, wiemy, teraz rządzi drapieżna kotka, ale cennych uwag nigdy za wiele. :) A Weryfikatorium tylko zyska.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”