4
Mistrz! Powinno się to wyświetlać każdorazowo przy rejestracji nowego kontaMajorette pisze: Przed napisaniem posta zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do forum bądź skonsultuj się z moderatorem lub adminem, gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojej bytności na forum.

5
01?? Nie wiem o co wam chodzi... regulamin przeczytałam, może trochę za późno ale jednak. Nie byłam jeszcze nigdy na takim portalu tak więc nie znam panujących zasad, szczególnie między użytkownikami niemniej jednak myślałam że będzieci milsi. To byłoby chyba na tyle co do miłego przyjęcia...
7
Dobry wieczór
Napisz, proszę, kilka zdań o sobie 

"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett
Double-Edged (S)words
Double-Edged (S)words
8
Ej przecież nie byłam niemiła, tylko sobie pożartowałam :-(szajbusek91 pisze:01?? Nie wiem o co wam chodzi... regulamin przeczytałam, może trochę za późno ale jednak. Nie byłam jeszcze nigdy na takim portalu tak więc nie znam panujących zasad, szczególnie między użytkownikami niemniej jednak myślałam że będzieci milsi. To byłoby chyba na tyle co do miłego przyjęcia...
A Mj była miła inaczej, w swoim charakterystycznym stylu

9
Jest dramatycznie - wszędzie krew, flaki i... cukierkiRubia pisze:Witaj i nie przejmuj sięWcale nie jest tu tak dramatycznie, jakby to wynikało z postów moich poprzedniczek.

Cześć, szajbusek91!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
10
o, cinek użył magicznego słowa :-DMarcin Dolecki pisze:Dobry wieczórNapisz, proszę, kilka zdań o sobie
s91, wyluzuj, dam ci cele obok tej, w której siedzi ithi

i czesc, ofc.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
13
albo mozna cie kopnąc w rzyć tak, zeby ci się klepki poustawiały we wlasciwych miejscach chociaz na moment :-D taniej, skuteczniej i bez vat.Majorette pisze:Nie przejmuj się, ja zawsze taka jestem. wkupienie się w moje łaski kosztuje 2 k golda i paczkę papierosów oraz pokłon na forum forum xD
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?