2
Moja jest z widokiem na morze, a Twoja?

PS. Regulamin przeczytaj, fajne rzeczy tam są.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
91? chyba 01...
Przed napisaniem posta zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do forum bądź skonsultuj się z moderatorem lub adminem gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojej bytności na forum.
tl;dr

Kawa moim bogiem.

5
01?? Nie wiem o co wam chodzi... regulamin przeczytałam, może trochę za późno ale jednak. Nie byłam jeszcze nigdy na takim portalu tak więc nie znam panujących zasad, szczególnie między użytkownikami niemniej jednak myślałam że będzieci milsi. To byłoby chyba na tyle co do miłego przyjęcia...

6
Witaj i nie przejmuj się :) Wcale nie jest tu tak dramatycznie, jakby to wynikało z postów moich poprzedniczek.
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

8
szajbusek91 pisze:01?? Nie wiem o co wam chodzi... regulamin przeczytałam, może trochę za późno ale jednak. Nie byłam jeszcze nigdy na takim portalu tak więc nie znam panujących zasad, szczególnie między użytkownikami niemniej jednak myślałam że będzieci milsi. To byłoby chyba na tyle co do miłego przyjęcia...
Ej przecież nie byłam niemiła, tylko sobie pożartowałam :-(
A Mj była miła inaczej, w swoim charakterystycznym stylu ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

9
Rubia pisze:Witaj i nie przejmuj się :) Wcale nie jest tu tak dramatycznie, jakby to wynikało z postów moich poprzedniczek.
Jest dramatycznie - wszędzie krew, flaki i... cukierki ;)

Cześć, szajbusek91!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

10
Marcin Dolecki pisze:Dobry wieczór :) Napisz, proszę, kilka zdań o sobie :)
o, cinek użył magicznego słowa :-D

s91, wyluzuj, dam ci cele obok tej, w której siedzi ithi :twisted:
i czesc, ofc.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

12
Nie przejmuj się, ja zawsze taka jestem. wkupienie się w moje łaski kosztuje 2 k golda i paczkę papierosów oraz pokłon na forum forum xD
tl;dr

Kawa moim bogiem.

13
Majorette pisze:Nie przejmuj się, ja zawsze taka jestem. wkupienie się w moje łaski kosztuje 2 k golda i paczkę papierosów oraz pokłon na forum forum xD
albo mozna cie kopnąc w rzyć tak, zeby ci się klepki poustawiały we wlasciwych miejscach chociaz na moment :-D taniej, skuteczniej i bez vat.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”