Siemanko

1
Cześć, wpadłem tu żeby się przywitać. No więc, mam na imię Rafał, 25 lat i z zawodu jestem opertorem koparki i koparko-ładowarki... Tak, tak, wykształcenie i droga zawodowa jak najbardziej idą w parze z pisaniem :)

Pozatym zaczynam pisać horror część już mam i niedługo moje wypociny wyjdą na światło dzienne. Poddam je waszej ocenie ;).

Pozdrawiam.

4
Same panie, jak miło :) Już mi się tu podoba;)

Orientujecie się może kiedy będzie można dodawać teksty do oceny ? Póki co ten dział jest zablokowany.

6
z zawodu jestem opertorem koparki i koparko-ładowarki... Tak, tak, wykształcenie i droga zawodowa jak najbardziej idą w parze z pisaniem
Ale fajnie! - i wcale nie żartuję.
To jest władza. To jest moc. Zawsze chciałam chociaż na jeden dzień zasiąść w kabinie koparki :D

Witaj na forum!

8
Galla pisze:
z zawodu jestem opertorem koparki i koparko-ładowarki... Tak, tak, wykształcenie i droga zawodowa jak najbardziej idą w parze z pisaniem
To jest władza. To jest moc. Zawsze chciałam chociaż na jeden dzień zasiąść w kabinie koparki :D

Witaj na forum!
A mama powtarzała: " ucz się skarbie bo będziesz kopał doły" i nie posłuchał. i kopie. i ma 4k na rękę :D
tl;dr

Kawa moim bogiem.

9
Galla napisał/a:
Cytat:

To jest władza. To jest moc. Zawsze chciałam chociaż na jeden dzień zasiąść w kabinie koparki

Witaj na forum!

A mama powtarzała: " ucz się skarbie bo będziesz kopał doły" i nie posłuchał. i kopie. i ma 4k na rękę
Hahaha fakt praca bardzo ciekawa ale z tą władzą i siłą jest tak że po kilku godzinach w kabinie jest sie kompletnie wykończonym psychicznie. Praca z innymi ludźmi, maszynami etc. kiedy w ręce masz ponad 7 ton w ruchu to coś strasznego na swój sposób. Dlatego ludzie wymyślili psychotesty żeby nie wszyscy mogli to robić, choć to też fikcja na swój sposób. Tam gdzie oblewają, tam, nie robi się badań ;) A największa przesada to 4k :P dla operatora bez doświadczenia max 1,5k plus ogromny stres, odpowiedzialność za maszynę i współpracowników przy minimalnym doświadczeniu :) Także różnie to bywa ale nie zmieniłbym tej pracy na żadną inna :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”