Pozatym zaczynam pisać horror część już mam i niedługo moje wypociny wyjdą na światło dzienne. Poddam je waszej ocenie

Pozdrawiam.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
A mama powtarzała: " ucz się skarbie bo będziesz kopał doły" i nie posłuchał. i kopie. i ma 4k na rękęGalla pisze:Ale fajnie! - i wcale nie żartuję.z zawodu jestem opertorem koparki i koparko-ładowarki... Tak, tak, wykształcenie i droga zawodowa jak najbardziej idą w parze z pisaniem
To jest władza. To jest moc. Zawsze chciałam chociaż na jeden dzień zasiąść w kabinie koparki
Witaj na forum!
Hahaha fakt praca bardzo ciekawa ale z tą władzą i siłą jest tak że po kilku godzinach w kabinie jest sie kompletnie wykończonym psychicznie. Praca z innymi ludźmi, maszynami etc. kiedy w ręce masz ponad 7 ton w ruchu to coś strasznego na swój sposób. Dlatego ludzie wymyślili psychotesty żeby nie wszyscy mogli to robić, choć to też fikcja na swój sposób. Tam gdzie oblewają, tam, nie robi się badańGalla napisał/a:
Cytat:
z zawodu jestem opertorem koparki i koparko-ładowarki... Tak, tak, wykształcenie i droga zawodowa jak najbardziej idą w parze z pisaniem
Ale fajnie! - i wcale nie żartuję.
To jest władza. To jest moc. Zawsze chciałam chociaż na jeden dzień zasiąść w kabinie koparki
Witaj na forum!
A mama powtarzała: " ucz się skarbie bo będziesz kopał doły" i nie posłuchał. i kopie. i ma 4k na rękę
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”