Within

1
Witam serdecznie wszystkich na forum. Trafiłem tu dzięki jednemu jednemu z waszych użytkowników (tj. wydaje mi się, że to jest wasz użytkownik), więc w razie czego wszelkie pretensje należy do niego kierować. :P

Ogółem zajmuję się trochę naukami ścisłymi, trochę pisaniem. Ostatnio usiłuję wykonać wyjątkowo trudne zadanie na dowodzenie: wykazać, że w gatunku fantasy da się jeszcze wymyślić coś nietypowego. Uważam, że ze zdolnością abstrakcyjnego myślenia nie jest u mnie najgorzej, co niewątpliwie jest przydatne. Niemniej osoby, które nienawidzą nauk ścisłych, uprzedzam, że niektórymi momentami moje zainteresowania dają o sobie znać.

To by było póki co na tyle, pozdrawiam wszystkich.

2
wykazać, że w gatunku fantasy da się jeszcze wymyślić coś nietypowego.
Da się. Wystarczy? XD

Radzę zajrzeć do tematu "światotworzenie" :P

Witam!
Are you man enough to hold the gun?

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Re: Within

4
within pisze:Trafiłem tu dzięki jednemu jednemu z waszych użytkowników (tj. wydaje mi się, że to jest wasz użytkownik), więc w razie czego wszelkie pretensje należy do niego kierować.

Witaj.

Zdradź imię/nick tego użytkownika. Tak na wszelki wypadek :twisted:

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
wykazać, że w gatunku fantasy da się jeszcze wymyślić coś nietypowego.

Też kiedyś miałem taki cel. Właściwie dalej mam, ale już nie jest priorytetem. I Tobie, i sobie życzę powodzenia. ^^

Poza tym to joł, mówi mi Estedordomixalavanektorpas. (nie, nie miałem elfa w rodzinie)

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

6
Zdradź imię/nick tego użytkownika. Tak na wszelki wypadek

Wiem tylko, że na stronie opowiadania.pl podpisuje się nickiem Dziwun, ale wśród użytkowników takiej osoby nie znalazłem.

8
Dzień dobry. Miło mi Cię poznać.

Patren, nie kłamuj - to był Estelirafidariomax, i kropka.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

10
Hmm... no nie wiem... o ile dobrze mi wiadomo, niedawno usunął konto na opowiadaniach. Ale może i znajdziecie. Kiedyś. :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”