Hej, cześć i czołem!

1
Jestem Johny i witam całe szanowne grono! O forum Weryfikatorium dowiedziałem się stosunkowo niedawno za sprawą innego portalu. Słyszałem, że ruch w interesie macie tutaj niezły i właśnie to skłoniło mnie do założenia konta. Wcześniej włóczyłem się po wyludnionych
obrzeżach internetu zwiedzając martwe, zmurszałe ruiny pozostałe po innych stronach tego typu. To może teraz coś z innej beczki?
Zdarzyło wam się kiedyś zjeść jakiegoś cukierka z Wawelu? (pewnie, że tak) Nie musicie dziękować! To właśnie ja pracuje w tej prężnej i
rozwijającej się firmie jaką jest Wawel s.a. (Wawel rządzi, Wawel radzi, Wawel nigdy cie nie zdradzi!) Co jeszcze? Czytam. Dużo. Pod rękę
wpada mi przeważnie wiele zróżnicowanych gatunków literatury (Ale nie harlequiny. Błagam tylko nie one).
Jestem dość skrzywiony (przyznaję bez bicia) możecie więc spodziewać trochę skrzywionych dzieł z mojej strony. Np. zawsze fascynował
mnie motyw tortur zarówno fizycznych jak i psychicznych... No ale może zakończę nim całkowicie się pogrążę. Jeszcze raz witam.
Gdzie dwóch się bije tam pod wozem kózka dołki kopie, a kto ślimakiem wojuje ten od sera ginie.

Hej, cześć i czołem!

2
O kuuutfa...
No dobra, pożyjemy, zobaczymy.
Rozgosc się, kawę dają w shout boxie na dole.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Hej, cześć i czołem!

3
Johny pisze:Wcześniej włóczyłem się po wyludnionych
obrzeżach internetu zwiedzając martwe, zmurszałe ruiny
:D
Johny pisze: Jestem dość skrzywiony
W opcjach swojego profilu możesz zmienić swój nick na Skrzywiony_Johny

Witaj:)

Hej, cześć i czołem!

5
Namrasit pisze: Ło, witaj!

A będą w takim razie cukierki?
Dołączam się do pytania.
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons

Hej, cześć i czołem!

8
brat_ruina pisze: W opcjach swojego profilu możesz zmienić swój nick na Skrzywiony_Johny
To genialne! Jeżeli zaś chodzi o cukierki to dzisiaj jechaliśmy mieszankę krakowską całymi wagonami więc proszę się częstować. (Próchnica już czeka :twisted: ) W każdym razie dzięki za miłe przyjęcie :mrgreen: .
Gdzie dwóch się bije tam pod wozem kózka dołki kopie, a kto ślimakiem wojuje ten od sera ginie.

Hej, cześć i czołem!

11
Namrasit pisze: To pewnie teletubiś jak już dorósł.
A skąd! To zdjęcie ostatniego żywego okazu Różowego Człowieka. Fotograf strzelił fotkę z ukrycia gdzieś w okolicach Pakistanu. Kauczuk, który można pozyskać z jego skóry jest bezcenny i właśnie dlatego łowcy z całego świata polują na tego biednego, ostatniego przedstawiciela dumnego niegdyś gatunku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”