Jestem Johny i witam całe szanowne grono! O forum Weryfikatorium dowiedziałem się stosunkowo niedawno za sprawą innego portalu. Słyszałem, że ruch w interesie macie tutaj niezły i właśnie to skłoniło mnie do założenia konta. Wcześniej włóczyłem się po wyludnionych
obrzeżach internetu zwiedzając martwe, zmurszałe ruiny pozostałe po innych stronach tego typu. To może teraz coś z innej beczki?
Zdarzyło wam się kiedyś zjeść jakiegoś cukierka z Wawelu? (pewnie, że tak) Nie musicie dziękować! To właśnie ja pracuje w tej prężnej i
rozwijającej się firmie jaką jest Wawel s.a. (Wawel rządzi, Wawel radzi, Wawel nigdy cie nie zdradzi!) Co jeszcze? Czytam. Dużo. Pod rękę
wpada mi przeważnie wiele zróżnicowanych gatunków literatury (Ale nie harlequiny. Błagam tylko nie one).
Jestem dość skrzywiony (przyznaję bez bicia) możecie więc spodziewać trochę skrzywionych dzieł z mojej strony. Np. zawsze fascynował
mnie motyw tortur zarówno fizycznych jak i psychicznych... No ale może zakończę nim całkowicie się pogrążę. Jeszcze raz witam.
Hej, cześć i czołem!
1Gdzie dwóch się bije tam pod wozem kózka dołki kopie, a kto ślimakiem wojuje ten od sera ginie.