Bzz... Bzzz.... Cześć!

16

Latest post of the previous page:

killer_bee pisze: Zapewne jestem trochę bardziej leciwa niż większość użytkowników tego forum
A to się zdziwisz... :mrgreen:
A w ogóle, to cześć :)
Dobra architektura nie ma narodowości.
s

Bzz... Bzzz.... Cześć!

17
Augusta pisze: Podejście do napisania? Podejście do wydania?
Powiedziałabym, że podejścia do tematu. Tworzę coś (tak, to idealne słowo), po czym dochodzę do wniosku, że ogranie tego inaczej będzie ciekawsze.
szopen pisze: Tak czy inaczej, nie przejmuj się głupimi żartami. Staramy się pomóc, jak możemy. Przynajmniej będziesz mieć pewność, że nie będziemy wystawiać laurek z czystej uprzejmości
Po prostu czujecie się starszy, prawda? Tak mi przykro. A całkiem serio, nowsi użytkownicy, których posty miałam okazję czytać są w dużej mierze młodsi. Nie sądziłam, że starszyzna Weryfikatorium (które w mojej głowie stale jest "webinarium") tak ochoczo mnie przywita, stąd kierowałam się dla świeżaków. Jednak bardzo mi miło, kłaniam się!
Bartosh16 pisze: Mam 27, więc mogłabyś być moją córką.
Jesteś jednym z tych niemowląt, które rodzą się z wąsem? Chapeau bas!
Bartosh16 pisze: W co?
Ewentualnie na czym?
"Gram" odnosiło się do gier, nie instrumentów. Chociaż pianino i guitalele też są w planie, ale nauczycielska pensja kiepska jest. Najpierw skończę studia. Z gier konsolowych ostatnio w fajnej cenie dostałam Beyond: Dwie Dusze. Stare, owszem, ale całkiem fajnie.
Bartosh16 pisze: Przykro mi, ale Ty o tym nie decydujesz, acz masz wpływ na decyzję konkretnych osób.
Chodzi mi o publikacje w ogóle. Pokazanie tekstu światu, tak to pięknie nazwijmy. A na to chyba wyłącznie ja mam wpływ ;P.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”