Coś o mnie? Jestem wieloletnią fanka Gwiezdnych wojen (serio, moje fanowanie jest już lekko pełnoletnie), uwielbiam gry komputerowe (chociaż od zawsze jestem osobą sympatyzującą bardziej z konsolami, przepraszam

Miło poznać

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Poezję do szuflady plus pracuję mozolnie nad swoją pierwszą powieścią. Historia o kilkusetletniej czarownicy (ze skłonnościami do alkoholu, a jak) która jest zasadniczo pechową osobą i budzi sie z hibernacji we współczesności. W efekcie zakłada agencję detektywistyczną z lekkim zacięciem na zjawiska paranormalne i coraz dziwniejsze morderstwa dziejące się w mieście. W dużym skrócie
brzmi ciekawie!Ash pisze: Poezję do szuflady plus pracuję mozolnie nad swoją pierwszą powieścią. Historia o kilkusetletniej czarownicy (ze skłonnościami do alkoholu, a jak) która jest zasadniczo pechową osobą i budzi sie z hibernacji we współczesności. W efekcie zakłada agencję detektywistyczną z lekkim zacięciem na zjawiska paranormalne i coraz dziwniejsze morderstwa dziejące się w mieście. W dużym skrócie
Ten pomysł tak mnie kupuje że aż jestem zła, że na niego nie wpadłam. Zwlaszcza, że lubie Devil May CryAsh pisze:Poezję do szuflady plus pracuję mozolnie nad swoją pierwszą powieścią. Historia o kilkusetletniej czarownicy (ze skłonnościami do alkoholu, a jak) która jest zasadniczo pechową osobą i budzi sie z hibernacji we współczesności. W efekcie zakłada agencję detektywistyczną z lekkim zacięciem na zjawiska paranormalne i coraz dziwniejsze morderstwa dziejące się w mieście. W dużym skrócie
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”