Siemson

1
Hej, z tej strony Aśka aka Ash.

Coś o mnie? Jestem wieloletnią fanka Gwiezdnych wojen (serio, moje fanowanie jest już lekko pełnoletnie), uwielbiam gry komputerowe (chociaż od zawsze jestem osobą sympatyzującą bardziej z konsolami, przepraszam :P), czytam polską fantastykę mniej wiecej od czasów drugiego tomu Wędrowycza i spedzam wolne chwile na obijaniu się po konwentach.

Miło poznać :D
A ten środek znasz? http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,146111,acnerose-morning-cream.html

Siemson

2
Czołem.
A co pisujesz?
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Siemson

3
Hej :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Siemson

6
Misieq79 pisze: Czołem.
A co pisujesz?
Poezję do szuflady plus pracuję mozolnie nad swoją pierwszą powieścią. Historia o kilkusetletniej czarownicy (ze skłonnościami do alkoholu, a jak) która jest zasadniczo pechową osobą i budzi sie z hibernacji we współczesności. W efekcie zakłada agencję detektywistyczną z lekkim zacięciem na zjawiska paranormalne i coraz dziwniejsze morderstwa dziejące się w mieście. W dużym skrócie :P
A ten środek znasz? http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,146111,acnerose-morning-cream.html

Siemson

7
Ash pisze: Poezję do szuflady plus pracuję mozolnie nad swoją pierwszą powieścią. Historia o kilkusetletniej czarownicy (ze skłonnościami do alkoholu, a jak) która jest zasadniczo pechową osobą i budzi sie z hibernacji we współczesności. W efekcie zakłada agencję detektywistyczną z lekkim zacięciem na zjawiska paranormalne i coraz dziwniejsze morderstwa dziejące się w mieście. W dużym skrócie
brzmi ciekawie! :D Chociaż od dłuższego czasu bardziej pociągają mnie kryminały niż fantastyka, na której się wychowałam, to serio, brzmi jak pomysł na ciekawą, również z odrobiną cierpkiego humoru, powieść ;)

A tak poza tym to cześć i czołem ;)
„Words create sentences; sentences create paragraphs; sometimes paragraphs quicken and begin to breathe.” – Stephen King

Siemson

8
Ash pisze:
Misieq79 pisze: Czołem.
A co pisujesz?
Poezję do szuflady plus pracuję mozolnie nad swoją pierwszą powieścią. Historia o kilkusetletniej czarownicy (ze skłonnościami do alkoholu, a jak) która jest zasadniczo pechową osobą i budzi sie z hibernacji we współczesności. W efekcie zakłada agencję detektywistyczną z lekkim zacięciem na zjawiska paranormalne i coraz dziwniejsze morderstwa dziejące się w mieście. W dużym skrócie :P
Ten pomysł tak mnie kupuje że aż jestem zła, że na niego nie wpadłam. Zwlaszcza, że lubie Devil May Cry :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”