16

Latest post of the previous page:

TadekM pisze:

Witam. Propozycja ciekawa, acz odrobinę nieprecyzyjna, wręcz mglista. Kogoś, kogokolwiek wypromowałeś? Jak wygląda Twój sposób działania?
Z ciekwości spytałem o podobne sprawy w innym temacie, dowiedziałem się, że gekomark nie musi takich kwestii wyjaśniać :)
TadekM pisze:

Poza tym ten sam adres e-mail figuruje przy ogłoszeniu niemieckiej agencji towarzyskiej. U mnie wzbudza to pewne... nazwijmy to opory.
I nie tylko tam :) Jednak Internet to potęga :D
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

17
naprawde nie wiem co powiedziec na te wszystkie posty, wielu tutaj pisarzy (?) ...a co niektorzy nie umieja zinterpretowac zwyklej metafory i biora ja doslownie.

Naturalnie w Polsce trzeba sie ludziom wytlumaczyc jesli ma sie wiecej dzialalnosci niz jedna...ale to nieprawda...

...prawda jest ze mam jeszcze trzecia - certyfikacje urzadzen elektronicznych wedlug norm europejskich...

mam nadzieje, ze teraz wszyscy sa zdowoleni...i opory beda jeszcze wieksze...

zalosne to wszystko...bylo bledem z mojej strony poruszenie tematu...

zycze powodzenia i sukcesow w pisarstwie...przynajmniej na forum...

Dodane po 45 minutach:

...i tu wlasnie konczy sie fantazja wielkich pisarzy(?) a w synapsach zaczynaja sie wzbudzac opory...

...to nieprawda ze moj adres widnieje poza tym jeszcze przy ogloszeniu niemieckiej agencji towarzyskiej...

...prawda jest ze widnieje on zarowno tam jak i w firmie ktora zajmuje sie certyfikacja urzadzen elektronicznych...obydwie naleza zreszta do mnie...

...i tu przypuszczam zaczyna sie problem...takie cos nalezy ogarnac z pewnoscia przelaczajac z 2D na 3D...

zycze powodzenia...odwiedziny waszego forum bylo zarowno dobra rozrywka intelektualna(?) jak i wielka strata czasu...

Dodane po 2 minutach:

sorry nie zauwazylem ze moj ostatni post jest juz na drugiej stronie dlatego sie powtarzam...

...jeszcze raz wszystkiego dobrego gekomark...

18
gekomark, na odchodnym powiedz szczerze, ale tak absolutnie uczciwie, bez owijania w bawełnę, uciekania się do narodowych uprzedzeń, histerycznego kropkowania, strojenia formy ważniaka; jak na spowiedzi, człowiek z człowiekiem; jeśli pomoże to Twemu ego możesz nawet ubrać wypowiedź w jebiącą po oczach dużą, tłustą czcionkę, mnie tam nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, kaciki ust mają przyjemną gimnastykę,

czy pisząc tutaj robisz sobie człowieku jaja, czy szukasz frajerów do wydojenia?
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." - Stanisław Jerzy Lec

19
Przyjechał trabantem, szuka nagich mieczy, a dostał obuchem.

hehe :wink:

I kto powiedział że Niemcy nie mają poczucia humoru? :D
The Dude abides.

20
Brawa dla RafBocha!!! Lepiej nie można było tego ująć! :D

SZCZEGóLNIE Z Tą CZCIONKą! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

21
zalosna banda petakow...

22
Gdybym był Weryfikatorem to bym za tych pętaków ostrzeżenie siepnął. to taka mała sugestią.

PS.: gekomark ,jak przyszedłeś tu tylko po to żeby się z kimś pokłócić ,to spierdalaj. Tylko kolejkę do nas zajmujesz i ludziom humor psujesz.

PS.: Największą żenadę to Ty tu odpierdalasz.

Dziękuje i życzę powodzenia w szukaniu żony!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

23
Prosiłbym o trzymanie negatywnych emocji na wodzy.

Ja nie będę tolerował takiego zachowania, dlatego Gorin niestety dostajesz kolejne ostrzeżenie.

Pan gekomark podobnie.

Temat zamykam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Zablokowany

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”