Chcialbym sie przedstawic...

1
Jestem fanem dobrej literatury. Sam wprawdzie nie pisze poniewaz nie umie tego robic, ale zajmuje sie szukaniem mlodych talentow wspolpracujac z wieloma niemieckimi wydawnictwami ksiazkowymi. Poniewaz znamy profile poszczegolnych wydawnictw jest nam latwiej dokonac odpowiedniego wyboru. Dobre prace obcojezyczne sa tlumaczone i przedstawiane wydawnictwu do ktorego profilu pasuje praca. Jestem wprawdzie Niemcem ale z pochodzenia i dusza tez Polakiem, dlatego szukam tez mlodych talentow na terenie Polski.

[email protected]

2
Ktoś mnie szukał? Oto jestem :wink:

Hej :D
I've got the lot to burn...

4
Witam.

Wybacz sceptycyzm, ale czy ten e - mail jest dostępny dla wielu osób?

Jeżeli nie to właśnie poznałem kilka ofert nim podpisanych, a nawet Twój numer telefonu. Nie zachęciło mnie to do wysłania tekstu akurat do Ciebie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
???!!! Typowa polska reakcja i prezencja nienajciekawszej zreszta polskiej mentalnosci, ale juz sie przyzwyczailem do tego... Zlodziej sie zawsze boi zeby go nie okradli...bez komentarza...

6
Wiesz, że te słowa są nie na miejscu?

Ja sprawdzam swoich partnerów w interesach, a Ty nie?
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Jest to w zasadzie blad z mojej strony, nie sadzilem ze nawet na forum literackim kreca sie czarne owce, dlatego dla zainteresowanych, prosze podeslac zapytanie na [email protected], reszta bedzie wtedy do ustalenia...[size]

Dodane po 5 minutach:

Weber!!! odpowiedz ta dotyczyla postu soenicexxa, po prostu nasze posty przeciely sie, przepraszam....

Dodane po 6 minutach:

Weber !!! A poza tym to troche nielogiczne co piszezsz poniewaz jesli ktos robi oferty podpisane moim adresem majlowym to obojetnie co by to nie bylo trafi zawsze do mnie...

8
Miałem się witać, a tu widzę już jakieś spory. Nie podoba mi się pańskie podejście do Polaków i generalizacji jakiej pan dokonuje w stosunku do oceny całego narodu. Nie wróże zbytnich sukcesów w przyszłości z takim właśnie zachowaniem, ale co kogo obchodzą moje przepowiednie.

Mam wrażenie, że przeczytał pan mylnie post "sonicexx". Ja widzę tam dość dowcipne odniesienie do szukania talentów i informacje, że właśnie się takowy odnalazł. A w moim wrażeniu przeczytał pan słowo "szukał" jako "oszukał".
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

9
Masz absolutnie racje. Zwracam honor sonicexxowi. Faktycznie przeczytalem szukal jako oszukal. Przepraszam raz jeszcze najmocniej prosze pokornie o wybaczenie gekomark.

10
gekomark pisze: Zlodziej sie zawsze boi zeby go nie okradli...

Co to do cholery ma znaczyć?

że niby co? że Polacy to złodzieje?

11
Hahahaha!

Czy moi kochani rodacy potrafią na chwilę schować kompleksy? Jeśli w jednym temacie znajdują się w dość odległym sąsiedztwie słowa złodziej, Niemcy i Polacy to wcale nie znaczy, że ktoś nazywa nas złodziejami. Schowajcie swoją żałosną dumkę i zachowujcie jak dorośli.

Nieporozumienie i tyle.

Witam. Propozycja ciekawa, acz odrobinę nieprecyzyjna, wręcz mglista. Kogoś, kogokolwiek wypromowałeś? Jak wygląda Twój sposób działania?

Poza tym ten sam adres e-mail figuruje przy ogłoszeniu niemieckiej agencji towarzyskiej.

U mnie wzbudza to pewne... nazwijmy to opory.
Seks i przemoc.

...I jeszcze blog: https://web.facebook.com/Tadeusz-Michro ... 228022850/
oraz: http://www.tadeuszmichrowski.com

12

Co to do cholery ma znaczyć?

że niby co? że Polacy to złodzieje?

Najwyraźniej ten pan tak zasugerował. I chyba nie ma potrzeby pisać większą czcionką.

W każdym razie witam.
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."

Andrzej Sapkowski

13
Wy tam się spierajcie o co chcecie. Ja mam to w pupeczce ,bo ten post jest moim 100.<chlip><chlip> To takie wzruszające!

Ekhm... jak ktoś ma coś do Polaków i w ogóle ,to zapraszam do siedziby NOP-u

Jestem pewien ,że tam wysłuchają wszelki zażaleń :D :D

HEY! :)
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

14
ok, rozumiem ;)

w każdym razie bardzo proszę o omijanie zwrotów Niemiec, Polak, Rosjanin itd. To jest straszne generalizowanie i odbieranie charakteru jednostce. Ten pan to po prostu gekomark, a ja jestem sonicexx a nie polka. W ten sposób obędzie się bez nacjonalistycznych kłótni.

Peace!
I've got the lot to burn...

15
TadekM pisze:

Witam. Propozycja ciekawa, acz odrobinę nieprecyzyjna, wręcz mglista. Kogoś, kogokolwiek wypromowałeś? Jak wygląda Twój sposób działania?
Z ciekwości spytałem o podobne sprawy w innym temacie, dowiedziałem się, że gekomark nie musi takich kwestii wyjaśniać :)
TadekM pisze:

Poza tym ten sam adres e-mail figuruje przy ogłoszeniu niemieckiej agencji towarzyskiej. U mnie wzbudza to pewne... nazwijmy to opory.
I nie tylko tam :) Jednak Internet to potęga :D
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
Zablokowany

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”