Coś o sobie

1
Kim jestem? Jeszcze nikim i prawdopodobnie kimś większym się nie stanę. Zawszę chciałem coś napisać, ale nigdy jakoś nic nie wyszło. Aż w końcu pierwsze opowiadanie, a właściwie jego część. Co nakłoniło mnie by związać się z tym forum? Chęć obserwacji innych, zwłaszcza ich błedów. Chyba na tym człowiek się uczy najlepiej ;]. A teraz tak bardziej przyziemnie. Mam 17 lat, mieszkam w warszawie i uczę się (czasami) w liceum. No to chyba tyle ;]

2
Witam serdecznie :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witam :D

Czasem warto uczyć się na błędach, zwłaszcza tych cudzych. Ale zawsze zacznij od siebie :D

PS: podpowiem

Warszawa - nie warszawa.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

4
Heeej!

sorry, ale na nic bardziej kreatywnego mnie w tej chwili nie stac. I nie mogę wcisnąc tej durnej kreseczki nad "c".

6
Nikki, bo to jest ć-klątwa. Też tak miałam przez dwa miesiące. Ciężka sprawa :P

Witaj, nowy ;)

Widzę, że posłuchałeś żuli i "w te pędy" się przedstawiłeś. Dobrze :)

Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

7
Czyli wyłączyć komputer i poczekac dwa miesiace?? O.o Mozilla poprawia moje błędy...

Dodane po 2 minutach:

Ale to nie ma związku z tematem.

Humor mi się poprawił.

Witam ciepło i... dobra, nie wiem... pozdrawiam.

O!

8
Witam.

Idę zamordować kilka zdań, sporo słów i nieznaczną ilość wersów.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
więcej optymizmu ;)

Każdy z nas, na własny sposób jest lub będzie kimś "wielkim".

Pisanie przychodzi i odchodzi. To nie stały zawód, ale to tylko moje skromne zdanie.

Witam.
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

10

Chęć obserwacji innych, zwłaszcza ich błedów. Chyba na tym człowiek się uczy najlepiej ;]

No ja bym radził uczyć się też na sukcesach.To, że wie się jakich błędów nie popełniać, nie daje wiedzy co robić aby być lepszym. Wiem z doświadczenia. Jak się uprzesz to znajdziesz potknięcia u najlepszych.Znajdź powód ich sukcesów to jest droga ku zwycięstwu.

tak myślę

Cześć :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”