WITAM WSZYSTKICH!

1
Nazywam się Marta Olejarz. Mieszkam w Oświęcimiu i chodzę do pierwszej klasy LO o profilu dziennikarsko-filozoficznym. Mam 16 lat.

Jestem typową humanistką i nie widzę siebie jako osoby o innych zainteresowaniach. Kocham język polski oraz języki: angielski i niemiecki.

Moja przyszłość to jeden WIELKI znak zapytania, bo chociaż mam mniej więcej określony tor to ciągle się waham pomiędzy przeróżnymi kierunkami. Ale do samej matury mam dwa lata. Dużo czasu na myślenie.

Dlatego postanowiłam napisać coś na tym forum. W swoim czasie chowałam swoje opowiadania "do szuflady", ponieważ za każdym razem jak chciałam cokolwiek opublikować to po mojej dogłębnej analizie zniechęcałam się i uważałam moje "dzieło" za słabe i kompromitujące.

Za niedługo postaram się dodać cokolwiek, bo sama moja opinia nie wystarczy do osądu czy jest to dobre czy złe.

Natomiast niedawno założyłam http://www.brown-woman.blog.onet.pl i tam staram się dodawać moje przemyślenia oraz opisywać to co jest dla mnie ciekawe i godne uwagi.

Pozdrawiam wszystkich ciepło...
"Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia. Wracaj do nich, ilekroć w Twym życiu wszystko zaczyna się walić"

PHIL BOSMANS

2
Witaj odważna Marto! Płaszcz i ostre przedmioty zostaw u szatniarza (udawaj, że go nie poznajesz, twierdzi, iż bardzo kiepsko wyszedł na zdjęciach w listach gończych); nie, nie, ci panowie w melonikach biorą miarę tylko na wszelki wypadek, hobby takie; ta dziura w podłodze? - Test bawił się bombkami, wiesz, święta za pasem...

Witaj!

3
Witaj, Marto! Zjednoczmy się pod wspólnym sztandarem Pisania!
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witaj.

Jestem ostatni. To nawet lepiej, nie muszę się obracać za siebie czy nikt z toporem nie stoi.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Cholernie chciałbym móc być uczniem liceum o takim profilu. Pisane mi coś innego. Widocznie.

Dosyć marudzenia.

Cześć Kochana. Mam nadzieje, że wdamy się kiedyś w polemikę. Z filozofem !uuuaaa^^,
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

7
Witaj! U, lubujesz się w dziennikarstwie i jesteś w liceum o profilu humanistycznym...mhmm...

<wpisuję imię na liste lubianych użytkowników>

Dobrze, dosyć tych czułości. Idź do huginna on zajmię się twoimi rzeczami(uwierz nie będą Ci potrzebne) a potem Test zrobi swoje.

A tymczasem, na poligon marsz! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Dzięki...

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze tylko muszę się wdrążyć w zasady tu panujące...

:D

Pozdrawiam
"Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia. Wracaj do nich, ilekroć w Twym życiu wszystko zaczyna się walić"

PHIL BOSMANS

9
Przede wszystkim ostrre przedmioty muszą Cię opuścić. Testudos i Gorin mają dość własnych by zrobić Cię na szaro.. znaczy na krwawo. Znaczy powitać :)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”