Nazywam się Marta Olejarz. Mieszkam w Oświęcimiu i chodzę do pierwszej klasy LO o profilu dziennikarsko-filozoficznym. Mam 16 lat.
Jestem typową humanistką i nie widzę siebie jako osoby o innych zainteresowaniach. Kocham język polski oraz języki: angielski i niemiecki.
Moja przyszłość to jeden WIELKI znak zapytania, bo chociaż mam mniej więcej określony tor to ciągle się waham pomiędzy przeróżnymi kierunkami. Ale do samej matury mam dwa lata. Dużo czasu na myślenie.
Dlatego postanowiłam napisać coś na tym forum. W swoim czasie chowałam swoje opowiadania "do szuflady", ponieważ za każdym razem jak chciałam cokolwiek opublikować to po mojej dogłębnej analizie zniechęcałam się i uważałam moje "dzieło" za słabe i kompromitujące.
Za niedługo postaram się dodać cokolwiek, bo sama moja opinia nie wystarczy do osądu czy jest to dobre czy złe.
Natomiast niedawno założyłam http://www.brown-woman.blog.onet.pl i tam staram się dodawać moje przemyślenia oraz opisywać to co jest dla mnie ciekawe i godne uwagi.
Pozdrawiam wszystkich ciepło...
WITAM WSZYSTKICH!
1"Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia. Wracaj do nich, ilekroć w Twym życiu wszystko zaczyna się walić"
PHIL BOSMANS
PHIL BOSMANS