Witam

1
Chciałem wszystkich powitać , jak kultura i dobre obyczaje nakazują. Będe się tu pojawiał jako Wingt. Mam 21 lat . Interesuje się wszystkim po trochu : przede wszystkim muzyką - swego czasu grywałem na gitarze i ciut na perkusji. Ostatnio zajmuje się dość intensywnie językiem francuskim pozdrawiam więc wszystkich frankofilów :] . Studiuję . Co studiuję nie powiem , bo robię to jako człowiek poważnie myślący o przyszłości a tutaj chce się rozerwać. Dopiero zaczynam pisanie hobbystyczne , wcześniej robiłem to tylko gdy oczekiwano tego ode mnie na kolejnych etapach edukacji , ale muszę przyznać , że przychodziło mi to dosyć lekko. Ostatnio jakaś część mojego ciała odpowiadająca za szeroko pojęty artyzm postanowiła dać o sobie znać i była na tyle nieustępliwa , że trafiłem tutaj. Mam nadzieję , że to forum da mi sporo frajdy.

Pozdrawiam

Wingt

2
Oho, mamy zamówienie..

Gorin rozerw Pana.

xD

A na poważnie.. pff wróć.

Just - witay
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam kolegę, ale teraz nie będę się spoufalać ;)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

9
Rozerwać cię?

Oj... nie wiesz o co prosisz! :twisted:

Ale ja z przyjemnością. Granatem czy raczej czymś bardziej prymitywnym? Skalpel? Nóż? No, może być mój ukochany topór.

Witaj w Siekatorium!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

11
Ja kiedyś tez sądziłem, że chyba chce pisać. Dobrze sądziłem.

Witamy w "klóbie" :D
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”