HM! Od czego tu zacząć...
Zrobię listę, bo inaczej będzie z tego bałagan. (Serio! To mi się bardzo... BARDZO często zdarza!)
1. Moja ksywa: Kyr.
2. Mam ok. 18 lat (jak zresztą widać o tututu z boku xD <= ).
3. Lubię czytać...
4. ...i pisać.
5. Piszę lepiej po angielsku niż po polsku -.-' (tzn. w sensie gramatycznym)
6. LUBIĘ JEŚĆ SUSHI!!
7. NIE lubię rozmów o tematyce religijnej. (bo z góry wiadomo, że żadna strona nie będzie ustępowała i skończy się na wzajemnym obrażaniu się/bijatyce/spamowaniu itp.)
8. Mam... ee... hm... DZIWNE poczucie humoru.
9. Żabka. (RIBIT. *hops*)
10. I TAK DALEJ.
..może to jakoś teraz rozwinę... nie-punktorowo.
Zajmuję się pisaniem (w znaczeniu: pisanie opowieści/historyjek) od... właściwie od 1.-2. klasy podstawówki. Zacząłem zwykłym opowiadaniem - opowiadałem o swoich wymysłach każdej osobie, której mi się udało złapać (niezależnie od tego, czy chciała słuchać czy nie xD). Czasami musiałem napisać jakąś historyjkę jako zadanie domowe (wiadomo, podstawówka...) i zawsze korzystałem z tych okazji, aby wprawiać swoje nauczycielki w szok (do mojej mamy na wywiadówce: "Pani syn pisze takie... takie BRUTALNE opowiadania!!" - bo napisałem o tym, że przyszedł smok i spalił wieś, po czym pożarł krowy i rozdeptał owce xD).
Potem mnie naszło gimnazjum. (A może odwrotnie?

ŁOKEJ! Nieźle się rozpisałem, zanudziłem (mam nadzieję, że przynieśliście kawę) i naopowiadałem pie... e, głupstw

A więc (słyszę głos swojej 'ukochanej' polonistki: "ZDANIE SIĘ NIE ZACZYNA OD 'A WIĘC'!! DO ŁAWKI, JEDYNKA!!")... A więc