[tu wstaw dowolne powitanie]

1
CZE. :D

HM! Od czego tu zacząć...

Zrobię listę, bo inaczej będzie z tego bałagan. (Serio! To mi się bardzo... BARDZO często zdarza!)

1. Moja ksywa: Kyr.

2. Mam ok. 18 lat (jak zresztą widać o tututu z boku xD <= ).

3. Lubię czytać...

4. ...i pisać.

5. Piszę lepiej po angielsku niż po polsku -.-' (tzn. w sensie gramatycznym)

6. LUBIĘ JEŚĆ SUSHI!!

7. NIE lubię rozmów o tematyce religijnej. (bo z góry wiadomo, że żadna strona nie będzie ustępowała i skończy się na wzajemnym obrażaniu się/bijatyce/spamowaniu itp.)

8. Mam... ee... hm... DZIWNE poczucie humoru.

9. Żabka. (RIBIT. *hops*)

10. I TAK DALEJ.

..może to jakoś teraz rozwinę... nie-punktorowo.

Zajmuję się pisaniem (w znaczeniu: pisanie opowieści/historyjek) od... właściwie od 1.-2. klasy podstawówki. Zacząłem zwykłym opowiadaniem - opowiadałem o swoich wymysłach każdej osobie, której mi się udało złapać (niezależnie od tego, czy chciała słuchać czy nie xD). Czasami musiałem napisać jakąś historyjkę jako zadanie domowe (wiadomo, podstawówka...) i zawsze korzystałem z tych okazji, aby wprawiać swoje nauczycielki w szok (do mojej mamy na wywiadówce: "Pani syn pisze takie... takie BRUTALNE opowiadania!!" - bo napisałem o tym, że przyszedł smok i spalił wieś, po czym pożarł krowy i rozdeptał owce xD).

Potem mnie naszło gimnazjum. (A może odwrotnie? :D) Dopiero pod koniec gimka zacząłem pracę nad konkretną książką (praca w toku, po angielsku... -_-' ) i właściwie odtąd niewiele się zmieniło. Mam BARDZO wiele pomysłów na historie, książki, opowiadanie, czy też jak tam inaczej się TO nazywa - czasu jednak mam niewiele (ha, matura tuż, tuż, za rogiem ^^) i ogólnie napisanie pojedynczego przyzwoitego rozdziału, którego się nie wstydzę (jest to pojęcie względne - we własnej twórczości ZAWSZE potrafię się doszukać jakichś głupstw/baboli/nieścisłości) zajmuje mi średnio jeden miesiąc... xD

ŁOKEJ! Nieźle się rozpisałem, zanudziłem (mam nadzieję, że przynieśliście kawę) i naopowiadałem pie... e, głupstw ^^

A więc (słyszę głos swojej 'ukochanej' polonistki: "ZDANIE SIĘ NIE ZACZYNA OD 'A WIĘC'!! DO ŁAWKI, JEDYNKA!!")... A więc :D witam serdecznie i mam nadzieję, że będziecie w stanie tolerować moją obecność na forumie oraz wszystko, co się z tym wiąże ;)
"Jesteś okropny!! Nie pójdę już z tobą do urzędu miasta!!"

- komentarz koleżanki po moich wywodach o broni rycerskiej...

"...a wtedy naciskamy guziczek zagłady ^.^"

- fragment mojego wywodu na temat portu USB...

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Aaaaaaaaaa TY tutaj?! xD

Żabka. (RIBIT. *hops*)

Wszędzie musisz ją ze sobą prowadzić? Musisz. No tak. Policzymy się w szkole!

A tymczasem witaj ;)

4
Łasić! Chodź tu! Ten facet ma Twoje żabki, te wiesz... co ich na bagnach szukałaś!

A Ty Kyr witaj

za szpadelk chwytaj

i marsz na poligon

Niech Ci - jak to mówią - ziemia lekką będzie. Kop ;)

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

5
Dostanie Ci się za kradzież żabek Łasic.

Nie wiem w sumie czy poligon nie będzie przyjemniejszy.

Hmm. Nie, nie będzie.

Gorin!

Nowy jest Twój. Ja mam strasznego kaca.

A! Widzisz, byłbym zapomniał - witay!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

6
Masz 4 wyjścia :

1. Pójść na poligon dobrowolnie.

2. Pójść na poligon "dobrowolnie" po "rozmowie" ze mną.

3. Możesz pójść na poligon, ale w moim czarnym worku, pożyczonym z kostnicy miejskiej.

4. Możesz dać się zabić Łasic.

Wybieraj.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7
Może jakbym zaczęła pisać opowiadania po angielsku lub niemiecku, to też lepiej by mi szło z nauką obcych języków. Pomyślimy, dobra podpowiedź ;)

Witaj gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

8
Dziękuję wszystkim za gorące przywitanie! ^_^

i jeszcze parę odpowiedzi/pytań...

@Myo: NO PEWNIE!! :D A co do żabki to musiałem wybierać pomiędzy nią a PS-em... Mam wrażenie, że cała saga PS-u, PSP i Radia PFM (patrz: materiał pomocniczy nr 1) nie należy tutaj odsłaniać xD (hm, przynajmniej na razie jeszcze nie... ;) )

@Zuzanna & Bartos: kto to jest Łasic/ć?

@Gorin: może być tak, że najpierw mnie ów Łasic zabije, potem weźmiesz mój trup w tym worze (patrz: materiał pomocniczy nr 2) na poligon? Tam już mogę złapać za łopatkę i sobie "pikny i fspaniały" grób wykopać :D

Materiały pomocnicze:

1.

Każde dziecko wiedzieć raczy:

Pikny Sedes zawsze patrzy!

A gdy Sedes coś zobaczy,

(Nie zgłębiając się w rozpaczy)

Wielkim młotem to rozwali!

(Chyba że płynie na fali)

Wierszyk ten jest bezsensowny,

(Choć używam słów stosownych)

Gdy złożymy rzecz do kupy:

"Patrz, mój talent jest do..."

:D

(aut. Kyr)

2.

"Ziemniaki na zewnątrz

A ja we worze

Ciemno tu jest

Smutno mi, Boże"

(aut. PiteR+)
"Jesteś okropny!! Nie pójdę już z tobą do urzędu miasta!!"

- komentarz koleżanki po moich wywodach o broni rycerskiej...

"...a wtedy naciskamy guziczek zagłady ^.^"

- fragment mojego wywodu na temat portu USB...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”