Cześć

1
Witam wszystkich. Przepraszam, że przed chwilą umieściłem swój tekst na tej stronie, bez uprzedniego przedstawienia się :( . Głupio wyszło, przyznaje, nie doczytałem regulaminu.

Mam na imę Alan, mam 18 lat. Trochę o sobie: jeszcze parę lat temu myslałem tylko o tym by zostać reżyserem filmowym, ale stwierdziłem że łatwiej będzie swe pomysły wyrazić w książkach.Chcę by były to książki przygodowe. Przez pewien czas nic jednak nie pisałem, ale ostatnio postanowiłem że nie mogę tego odwlekać na starość. Zdaję sobie sprawę, że mogę w ogóle nie mieć talentu, i licze że jesłi tak będzię to wy to skomentujecie. Ale tak czy siak psać nie przestanę bo bardzo to lubię. To tyle, życzę wszystkim użytkownikm forum wielu sukcesów w pisatstwie.

2
Witka.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

3
Ha! Witaj, witaj. Mnie zdarzył się podobny błąd. Tak to już bywa, jeśli forum jest oryginalne i ma własne wymagania co do userów, co chwali się bo nie polega to na kopiuj/wklej. życzę miłego i przygotuj się na bardzo rzetelne i ostre oceny tutejszych Weryfikatorów (sam już dostałem ostro za co dziękuję xD) ;)

7
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Haj ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”