Witam wszystkich. Przepraszam, że przed chwilą umieściłem swój tekst na tej stronie, bez uprzedniego przedstawienia się :( . Głupio wyszło, przyznaje, nie doczytałem regulaminu.
Mam na imę Alan, mam 18 lat. Trochę o sobie: jeszcze parę lat temu myslałem tylko o tym by zostać reżyserem filmowym, ale stwierdziłem że łatwiej będzie swe pomysły wyrazić w książkach.Chcę by były to książki przygodowe. Przez pewien czas nic jednak nie pisałem, ale ostatnio postanowiłem że nie mogę tego odwlekać na starość. Zdaję sobie sprawę, że mogę w ogóle nie mieć talentu, i licze że jesłi tak będzię to wy to skomentujecie. Ale tak czy siak psać nie przestanę bo bardzo to lubię. To tyle, życzę wszystkim użytkownikm forum wielu sukcesów w pisatstwie.
3
Ha! Witaj, witaj. Mnie zdarzył się podobny błąd. Tak to już bywa, jeśli forum jest oryginalne i ma własne wymagania co do userów, co chwali się bo nie polega to na kopiuj/wklej. życzę miłego i przygotuj się na bardzo rzetelne i ostre oceny tutejszych Weryfikatorów (sam już dostałem ostro za co dziękuję xD)