Witajcie:)

1
Przyglądałam się temu forum już od dłuższego czasu. Trafiłam na nie przypadkiem, zwiedzając przepastne otchłanie internetu, i czytałam zachłannie każdy kolejny temat. Wrażenie było bardzo pozytywne, więc wracałam od czasu do czasu, zobaczyć co nowego, poczytać Waszą twórczość. Dziś pomyślałam, że może warto się w końcu przywitać. I oto jestem :)

21-letnia studentka, która pisać zaczęła, jeszcze zanim nauczyła się stawiać litery, ręką taty. Później różnie bywało, raczej nie najlepiej, biorąc pod uwagę, że mało który z moich tworów doczekał się zakończenia. A jednak nic nigdy nie sprawiało mi takiej frajdy jak kreowanie w głowie postaci, zdarzeń i pisanie o nich. Jakiś czas temu postanowiłam więc wziąć się do roboty, bo jeśli nie teraz to kiedy? Chcę dowiedzieć się, czy to co piszę ma jakąkolwiek wartość, chcę się uczyć, rozwijać, poszerzać horyzonty. Nieraz pewnie dostanę też po łbie i dobrze, od głaskania po głowie jeszcze się nikt niczego nie nauczył :)

Zatem jeszcze raz, oficjalnie: witajcie! :)

2
Jestem tu dopiero od chwili, dosłownie niemalże, także nie powinienem się raczej w ogóle odzywać, co dopiero kolejnych przybyszów witać. Wilczą paszczę jednak rozwarłem, ponieważ mnie zainteresował ten temat.

Ze mną jest po prostu bardzo podobnie. Od początku, do końca. Tyle, że moje dzieła matka spisywała. Ja tylko ilustracje dorabiałem do nich.

Tak czy siak: Witaj!

4
Dzięki za miłe przyjęcie :)

Wolf pisze:Ze mną jest po prostu bardzo podobnie. Od początku, do końca. Tyle, że moje dzieła matka spisywała. Ja tylko ilustracje dorabiałem do nich.
Zgadzam się, ilustracje były bardzo ważne :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”