16

Latest post of the previous page:

Charm pisze:Haha, coś czuję, że przez Adama przywita Cię każdy z forum! Nieźle, naprawdę.
A to by było dobre, jakby kogoś nowego przywitało tak ze 100 albo 200 osób :)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

17
Adam Nakiel pisze:Drzewko gorejące -> zdecydowanie jest, ale i tak los się do Ciebie uśmiechnął, bo następny świeżak dostaje pod opiekę latrynę miejską :]
Ufff...
zaqr pisze:BurTree(straśliwie długaśny nick, pozwolisz, że skrócę)
Coś czuję, że się kilku ciekawych ksywek dorobię :D
ravva pisze:sierotka, zapomniała tylko o browarze i fajkach, te moga być dostarczane w dowolnych ilosciach bez względu na godzine.
tatuaże robimy po miesiacu od rejestracji, więc TheBurningTree masz jeszcze chwilę, zeby się zaciągnąć do policji, później będzie po ptokach.
Z każdą chwilą bardziej mi się tutaj podoba xp

Charm pisze:A toto "trochę piszę" i "gdzieś tam na Internetach opublikowane", to co to toto było?
Dwa opka na portalu literackim, jedno w magazynie Szuflada, niedawno jedno w Esensji. Tyle.
jestem zabawna i mam pieski

18
Publikowana już była w czasopismach i nic nie mówi! Ależ skromność... Ja myślałem, że gdzieś coś na blogu, czy cosik. Gratuluję.

19
Adam Nakiel pisze:Witamy serdecznie!
Ale myślę, że anowi przywita Cię godniej niż ja.
ravva pisze:
Adam Nakiel pisze:Witamy serdecznie!
Ale myślę, że anowi przywita Cię godniej niż ja.

Miłego pobytu, odwiedziny raz w tygodniu, paczki max do 1kg, po odpaleniu stówy dla anowi'a będziem myśleć o jakiej kontrabandzie. Póki co, zajmij leże na górze i od dzisiaj sprzątasz kibel w naszej celi, aż się jaki nowy nie zjawi.
pieknie, anowi opracował zasady podstawowe, sierotka, zapomniała tylko o browarze i fajkach, te moga być dostarczane w dowolnych ilosciach bez względu na godzine.

tatuaże robimy po miesiacu od rejestracji, więc TheBurningTree masz jeszcze chwilę, zeby się zaciągnąć do policji, później będzie po ptokach.
Ktoś, ktokolwiek wyjaśni mi, o co kaman? Nie kumam :|
BurTree, witam (wy)godnie ;)

22
A czego Sz. P. chcą ode mnie?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

23
Chyba właśnie skumałam. Wy złośliwcy wy.
Ale BurningTree, wszystko prawda. Ci złośliwce podobno czasem mają rację, więc to musi być ten moment. Słuchaj ich, a będzie Ci tu dobrze. I o stówie, paczkach i czymś tam jeszcze nie zapominaj, bo Ci potrącę za weryfikowanie w tym miesiącu ;)

25
dorapa pisze:A czego Sz. P. chcą ode mnie?
no jak to czego? żebys się przywitała ofkors :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

28
PanKier pisze:Zatem witaj The Płonąca, chyba też domyślam się do czego piją, ale spokojnie, zajmę się latryną za Ciebie :)
Ja już swój przydział mam, na szczęście ^^

Dziękuję wam wszystkim za tak huczne powitanie :p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”