Latest post of the previous page:
A to by było dobre, jakby kogoś nowego przywitało tak ze 100 albo 200 osóbCharm pisze:Haha, coś czuję, że przez Adama przywita Cię każdy z forum! Nieźle, naprawdę.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Latest post of the previous page:
A to by było dobre, jakby kogoś nowego przywitało tak ze 100 albo 200 osóbCharm pisze:Haha, coś czuję, że przez Adama przywita Cię każdy z forum! Nieźle, naprawdę.
Ufff...Adam Nakiel pisze:Drzewko gorejące -> zdecydowanie jest, ale i tak los się do Ciebie uśmiechnął, bo następny świeżak dostaje pod opiekę latrynę miejską :]
Coś czuję, że się kilku ciekawych ksywek dorobięzaqr pisze:BurTree(straśliwie długaśny nick, pozwolisz, że skrócę)
Z każdą chwilą bardziej mi się tutaj podoba xpravva pisze:sierotka, zapomniała tylko o browarze i fajkach, te moga być dostarczane w dowolnych ilosciach bez względu na godzine.
tatuaże robimy po miesiacu od rejestracji, więc TheBurningTree masz jeszcze chwilę, zeby się zaciągnąć do policji, później będzie po ptokach.
Dwa opka na portalu literackim, jedno w magazynie Szuflada, niedawno jedno w Esensji. Tyle.Charm pisze:A toto "trochę piszę" i "gdzieś tam na Internetach opublikowane", to co to toto było?
Adam Nakiel pisze:Witamy serdecznie!
Ale myślę, że anowi przywita Cię godniej niż ja.
Ktoś, ktokolwiek wyjaśni mi, o co kaman? Nie kumamravva pisze:pieknie, anowi opracował zasady podstawowe, sierotka, zapomniała tylko o browarze i fajkach, te moga być dostarczane w dowolnych ilosciach bez względu na godzine.Adam Nakiel pisze:Witamy serdecznie!
Ale myślę, że anowi przywita Cię godniej niż ja.
Miłego pobytu, odwiedziny raz w tygodniu, paczki max do 1kg, po odpaleniu stówy dla anowi'a będziem myśleć o jakiej kontrabandzie. Póki co, zajmij leże na górze i od dzisiaj sprzątasz kibel w naszej celi, aż się jaki nowy nie zjawi.
tatuaże robimy po miesiacu od rejestracji, więc TheBurningTree masz jeszcze chwilę, zeby się zaciągnąć do policji, później będzie po ptokach.
no jak to czego? żebys się przywitała ofkors :-)dorapa pisze:A czego Sz. P. chcą ode mnie?
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”