16

Latest post of the previous page:

Bron
na studiach mam japoński, bagatela 7 razy w tygodniu po półtorej godziny. Ciężko było nie polubić. Koreański we własnym zakresie. Chińskiemu na razie podziękuję.
B.A.Urbański
Bron już odpowiedział. Strzał w dziesiątkę, dokładnie to miałam na myśli.
Aktegev
Dziękuję bardzo ;)
Nemesis666
そうです. 花 は私の名前です. はじめまして.どうぞ よろしく.
dorapa
Dla wprawy piszę opowiadania i miniatury, obyczajowe i sensacyjne. Od kilku tygodni jednak piszę powieść z elementami fantasy, choć naprawdę skromnymi.

17
na studiach mam japoński, bagatela 7 razy w tygodniu po półtorej godziny. Ciężko było nie polubić. Koreański we własnym zakresie. Chińskiemu na razie podziękuję.
omg, to gdzie studiujesz tą filologię angielską? Tylko ja mam taki badziew, że niemiecki tylko mam (o tyle dobrze, że zajęcie tylko raz w tygodniu) :D
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

18
花はあなたの本当の名前ですか. 本当に申し訳ありません。私の日本語は弱いです, ごめんなさい.

19
Bron
W Sosnowcu właśnie :)) Zapraszam.

Nemesis666
さん、
あなたの日本語はよわいじゃありません。あなたは日本語を書くのが上手です.
はなはインターネットに 私の名前です。実はマルタ です.

20
Tatia, w piątym znaczku od lewej strony masz orta - ogonek powinien być wykręcony do dołu ;)
Witaj na forum.
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

21
Dzięki, mogłaś mi o tym powiedzieć rok temu :D
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

22
A to znacie:
Facet zrzuca z balkonu kota, potem lampę naftową. Podchodzi do biurka i pisze:
"Udowodniłem, że kot spada z prędkością światła."
Witaj. :)
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

23
Bron a gdzie i co studiujesz? Jeśli można wiedzieć.
Zawsze można zacząć później/ jeszcze raz/ zamiast.

kanadyjczyk mam już swojego mistrza sucharów, ale powiem Ci, było blisko :)
Dziękuję.

Pilif
Jestem dość mocno przekonana, że wyszłoby mi wtedy so zamiast n. Ale dzięki.

24
Ale to był Gałczyński. :) (kto to suchar?)
Mam nadzieję, że będzie to Twoja najczęściej odwiedzana strona.

25
WULGARYZM!

kanadyjczyk
Ty tak na poważnie?
Prosto od mistrza:
Why is six afraid of seven?
Because seven, eight, nine.
/przepraszam, żarty filologów angielskich/

Mam aspirację przeczytać, a przynajmniej zacząć: przez nieznośną tendecję zarzucania tekstu, który mnie nie zainteresuje już po pierwszym zdaniu, przynajmniej kilkanaście zweryfikowanych utworów oraz ich komentarze. Może w końcu dotrze do mnie, że nic ze mnie nie będzie i rzucę to wszystko w cholerę?

26
/przepraszam, żarty filologów angielskich/
Stare jak świat, a właściwie to stare jak Przedwieczni, bo słyszałem to od Cthulhu :P

A z tym Sosnowcem nadal nie rozumiem. To znaczy czy Sosnowiec coś komuś zrobił czy jego wina jest, że tak powiem, implied w związku z całą sytuacją?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

27
Jak Cthulhu się rodził, to ja dopiero fajki rzucałem. Poza tym kasę mi wisi jeszcze za grudzień. :)

28
Sorry, ale poszedł się zdrzemną, bo ostatni strasznie zabalowaliśmy ;)
Mogę mu powiedzieć, żeby do Ciebie przyszedł, jak się obudzi. No chyba, że wolisz, żeby odwiedził Cię we śnie :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

29
B.A.Urbański i właśnie to jest w tym żarciku najlepsze: jego ponadczasowość. Każde pokolenie odkrywa je na nowo na żałośnie pustych ławkach wydziału przed ostatnim wykładem o godzinie 19.49 , zmęczeni i śpiący, śmiejąc się, choć odrobinę nerwowo, z własnej głupoty.

Pytasz, czy Sosnowiec coś komuś zrobił?
Zapytaj, co jest najlepsze w tej miejscowości.
Odpowiedź: Autobus do Katowic.

Jako rodowita Sosnowiczanka roszczę sobie niepisane prawo do narzekania na to miasto wszędzie i bez większego powodu. To jak z grubymi ludźmi. Oni mogą o sobie tak mówić, jednak z ust TAP MADL brzmi to jak obelga.

30
A z Sosnowcem to fakt. U nas mówi się na ten przykład: "ty sosnowcu jeden!", albo "zaraz cię zasosnowczę!". Fakt. Najprawdziwszy fakt autentyczny!

31
Tatia pisze:Jako rodowita Sosnowiczanka roszczę sobie niepisane prawo do narzekania na to miasto wszędzie i bez większego powodu. To jak z grubymi ludźmi. Oni mogą o sobie tak mówić, jednak z ust TAP MADL brzmi to jak obelga.
Lubię Cię, chodź na kawę.
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”