Watashi wa Hana desu.

1
Jestem Hana. Mam 21 lat. Piszę, bo lubię. I chcę, aby to była moja przyszłość. Pochodzę z okrytego złą sławą Sosnowca. Studiuję filologię angielską. Interesuję się językami Wschodu. I ogrodnictwem.
Pozdrawiam.

2
Ohayo gozaimasu Hana-san, boku no senmon mo eego desu. Przynajmniej tyle kojarzę z kursu ;p niestety w tym semestrze mam taki plan dnia, że nie mam już siły na te zajęcia... Od 2 roku mam zamiar nadrobić ;p A Ty jak się uczysz tych języków wschodnich? Samodzielnie, czy też jakieś kursy?
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

3
Cześć, Tatia!

A dlaczego Sosnowiec ma taką złą sławę?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

5
Bron, ja rozumiem samouwielbienie i w ogóle, ale żeby w czyimś wątku powitalnym wklejać swoje zdjęcie?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

7
Aktegev pisze:B.A., napisałeś to na poważnie? ;)
Aktegev, no proszę Cię ;)
B.A. = Bad Attitude

9
A jak już poszedł tamten post, to tak się zastanawiałem, czy powinienem był dać tę emotkę :P
B.A. = Bad Attitude

11
Hajimemashite. Kochira koso yoroshiku onegai shimasu, osewa ni narimasu. Watashi wa Shukutukeki Seishin to moshimasu. Shikashi, anata wa Hana desu, sasayakana, desu ne? ;]

12
Obrazek
Hai, boku mo... teraz to naprawdę muszę nadrobić :D
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

13
Bron, ty więcej pisz, mnie obrazkuj!

Jakim gatunkiem się parasz?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

14
Bron, ty więcej pisz, mnie obrazkuj!
Przepraszam, stary nawyk z innych forów :> A właśnie... biorę się do kończenia pracy na konkurs, bo się za to zabieram jak sójka za morze.

15
Bron
na studiach mam japoński, bagatela 7 razy w tygodniu po półtorej godziny. Ciężko było nie polubić. Koreański we własnym zakresie. Chińskiemu na razie podziękuję.
B.A.Urbański
Bron już odpowiedział. Strzał w dziesiątkę, dokładnie to miałam na myśli.
Aktegev
Dziękuję bardzo ;)
Nemesis666
そうです. 花 は私の名前です. はじめまして.どうぞ よろしく.
dorapa
Dla wprawy piszę opowiadania i miniatury, obyczajowe i sensacyjne. Od kilku tygodni jednak piszę powieść z elementami fantasy, choć naprawdę skromnymi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”