Witam serdecznie, mam 30 lat i właśnie skończyłem pisać swoją pierwszą książkę. Kocham kryminały i właśnie ten gatunek zamierzam uprawiać. Pracowałem prawie dziesięć lat jako dziennikarz, obecnie próbuje swych sił jako pisarz. Mieszkam we Wrocławiu. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.
:piwo:
7
Właśnie doszłam do wniosku, że 30-dniowy okres kwarantanny został utworzony głównie po to, by nowy użytkownik na tyle przyzwyczaił się do forum (i uzależnił od sb i kotletów), że nie ucieknie natychmiast po pierwszych opiniach na temat swojego tekstupan_ruina pisze: Marchwi za swoje opowiadanie nie dostaniesz - będą kije, ale nimi się nie martw. Marchew tutaj to unikat;)

8
Powitał.
Obawiam się, że pan_ruina ma rację co do zaprezentowanego fragmentu. Sporo jest do poprawy, w tym takie podstawy jak powtórzenia i wewnętrzna spójność zdań.
Ja zadam trochę mniej bezpośrednie pytanie: w czym się specjalizujesz jako dziennikarz? Rozmowy/pisanie, jaki typ artykułów itp.
Obawiam się, że pan_ruina ma rację co do zaprezentowanego fragmentu. Sporo jest do poprawy, w tym takie podstawy jak powtórzenia i wewnętrzna spójność zdań.
Ja zadam trochę mniej bezpośrednie pytanie: w czym się specjalizujesz jako dziennikarz? Rozmowy/pisanie, jaki typ artykułów itp.