Cześć

1
Witam serdecznie, mam 30 lat i właśnie skończyłem pisać swoją pierwszą książkę. Kocham kryminały i właśnie ten gatunek zamierzam uprawiać. Pracowałem prawie dziesięć lat jako dziennikarz, obecnie próbuje swych sił jako pisarz. Mieszkam we Wrocławiu. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.

:piwo:

2
Witaj

Życzę owocnych doświadczeń w forum (oby się na zdrowiu, tym psychicznym, nie odbiły)
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

4
Życzę owocnych doświadczeń w forum (oby się na zdrowiu, tym psychicznym, nie odbiły)
jeśli internetowe życie odbija się komuś na zdrowiu psychicznym znaczy tylko tyle, że nigdy nie był zdrowy za bardzo.
ludzie cywilizują się nagminnie, a ja wciąż jestem dziki.

6
mjut, dobrze że tu trafiłeś i do działu z regulaminem bo już chcialem Cię zabrać na hol:)
Marchwi za swoje opowiadanie nie dostaniesz - będą kije, ale nimi się nie martw. Marchew tutaj to unikat;)

Dla kogo pracowałeś?

Witaj

7
pan_ruina pisze: Marchwi za swoje opowiadanie nie dostaniesz - będą kije, ale nimi się nie martw. Marchew tutaj to unikat;)
Właśnie doszłam do wniosku, że 30-dniowy okres kwarantanny został utworzony głównie po to, by nowy użytkownik na tyle przyzwyczaił się do forum (i uzależnił od sb i kotletów), że nie ucieknie natychmiast po pierwszych opiniach na temat swojego tekstu ;)

8
Powitał.

Obawiam się, że pan_ruina ma rację co do zaprezentowanego fragmentu. Sporo jest do poprawy, w tym takie podstawy jak powtórzenia i wewnętrzna spójność zdań.

Ja zadam trochę mniej bezpośrednie pytanie: w czym się specjalizujesz jako dziennikarz? Rozmowy/pisanie, jaki typ artykułów itp.
ichigo ichie

Opowieść o sushi - blog kulinarny
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”