Nazywam się Kuba, jestem z rocznika '00, obecnie męczę się na humanie w LO, a założenie konta na tym forum traktuję jak oderwanie się od rzeczywistości.
Od niedawna brakuje mi ludzi z którymi mógłbym porozmawiać, w gimnazjum miałem świetną ekipę z którą obgadywaliśmy wszelakie filmy lub seriale, nawet wielu nauczycieli się do nas przyłączało. Dzięki czemu pod koniec 3 kl niektóre ocenki poszły delikatnie w górę (ma się znajomości

Co ja tu właściwie robię?
Od bardzo dawna prześladuje mnie pewien pomysł na opowiadanie. Po przeczytanie Blade runnera, napisałem 1 rozdział do tej historii - dwie str tak dokładnie. Wieeeeem dużo

Całe opowiadanie jest już zaplanowane i rozrysowane, miewam niestety problemy ze światem przedstawionym, nad którym muszę się dłużej zastanowić. Te dwie strony opublikuje na forum.
Interesuje się filmami, serialami, fantastyką, słucham Michaela Jacksona i epickiej muzyki filmowej. Fan boy gry o tron, true detective i blade runnera (książki oczywiście). Mógłbym jeszcze sporo poskrobać, ale nie chce pisać jakiejś epopei.
Chodzę w koszulach, dżinsach i takich czarnych butach. Marzę o tatuażu. Jestem nerdem.
W dużym skrócie.
Miło mi was poznać!