Dzień dobry!

1
Witam :D
Nazywam się Kuba, jestem z rocznika '00, obecnie męczę się na humanie w LO, a założenie konta na tym forum traktuję jak oderwanie się od rzeczywistości.
Od niedawna brakuje mi ludzi z którymi mógłbym porozmawiać, w gimnazjum miałem świetną ekipę z którą obgadywaliśmy wszelakie filmy lub seriale, nawet wielu nauczycieli się do nas przyłączało. Dzięki czemu pod koniec 3 kl niektóre ocenki poszły delikatnie w górę (ma się znajomości :D ). Oczywiście ich o to nie prosiłem, no ale cóż... Jakoś tak mam, że lepiej dogaduje się ze starszymi.
Co ja tu właściwie robię?
Od bardzo dawna prześladuje mnie pewien pomysł na opowiadanie. Po przeczytanie Blade runnera, napisałem 1 rozdział do tej historii - dwie str tak dokładnie. Wieeeeem dużo ^^
Całe opowiadanie jest już zaplanowane i rozrysowane, miewam niestety problemy ze światem przedstawionym, nad którym muszę się dłużej zastanowić. Te dwie strony opublikuje na forum.
Interesuje się filmami, serialami, fantastyką, słucham Michaela Jacksona i epickiej muzyki filmowej. Fan boy gry o tron, true detective i blade runnera (książki oczywiście). Mógłbym jeszcze sporo poskrobać, ale nie chce pisać jakiejś epopei.
Chodzę w koszulach, dżinsach i takich czarnych butach. Marzę o tatuażu. Jestem nerdem.

W dużym skrócie.

Miło mi was poznać! :D
"Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest starch, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym." - Lovecraft

Dzień dobry!

3
Fedojo pisze:Co ja tu właściwie robię?
to pytanie męczy wielu z nas ;-)
fedojo pisze:Od bardzo dawna prześladuje mnie pewien pomysł na opowiadanie. Po przeczytanie Blade runnera, napisałem 1 rozdział do tej historii - dwie str tak dokładnie. Wieeeeem dużo ^^
Całe opowiadanie jest już zaplanowane i rozrysowane, miewam niestety problemy ze światem przedstawionym, nad którym muszę się dłużej zastanowić. Te dwie strony opublikuje na forum.
powodzenia.
i się rozgość.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”