Witam!
Mam na imię Rafał, pisaniem czegokolwiek raczej zajmuję się tylko i wyłącznie dla zabawy, aczkolwiek z okazji najdłuższych w moim 19-letnim życiu wakacji postanowiłem się troszkę przyłożyć i napisać "coś więcej". Jak narazie szukam kogoś, kto mógłby mi szczerze powiedzieć, że się do tego nie nadaję, a wtedy to już książkę wydam z całą pewnością - taki mam charakter.
W internecie istnieję głównie jako administrator i współtwórca strony www.gintrowski.art.pl . Dzięki temu projektowi rozwijam cały czas swoją fascynacją postacią Jacka Kaczmarskiego, a także innych, biskich mu twórców.
Moje teksty mają bardzo często charakter bardzo zadziorny, ale proszę o wyrozumiałość, nikogo nie chcę obrazić, ani skrzywdzić. To po prostu moja forma ekspresji.
W świecie realnym od października będe studentem ( uwaga uwaga to może być dla niektórych szok) matematyki na Politechnice Warszawskiej.
Pozdrawiam z nadziejami na miłą egzystencję na tutejszym forum:
ReDi
2
Matematyka to ta... ee... cesarzowa naók! Luuubię matematykę. Jak nie muszę mieć z nią styczności.
Salve.
Salve.

Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
4
Heja.
Zadziorne teksty są dobre, jak są dobre. Ale z kolei jak są złe, to nie są dobre. Dlatego mam nadzieję, że Twoje będą właśnie dobre a nie złe, bo złych nie lubię.
[Wyszczerz]
Zadziorne teksty są dobre, jak są dobre. Ale z kolei jak są złe, to nie są dobre. Dlatego mam nadzieję, że Twoje będą właśnie dobre a nie złe, bo złych nie lubię.
[Wyszczerz]
5
Nie wiem jakim cudem to sie stało, ale napisałem nieprawdę
Studiować będę oczywiście na Politechnice Wrocławskiej. Niechajże mnie niebiosa bronią przed takimi pomyłkami w przyszłości!

"Zły? - być może. Dobry? - a czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie.
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej! "
Jacek Kaczmarski "Warchoł"
Nie tak wiele znów pychy we mnie.
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej! "
Jacek Kaczmarski "Warchoł"
7
witam,
też lubię Kaczmarskiego
nie mamy w zwyczaju się obrażać
pozdrawiam
też lubię Kaczmarskiego
nie mamy w zwyczaju się obrażać
pozdrawiam

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec