Redi przedstawia (się)

1
Witam!

Mam na imię Rafał, pisaniem czegokolwiek raczej zajmuję się tylko i wyłącznie dla zabawy, aczkolwiek z okazji najdłuższych w moim 19-letnim życiu wakacji postanowiłem się troszkę przyłożyć i napisać "coś więcej". Jak narazie szukam kogoś, kto mógłby mi szczerze powiedzieć, że się do tego nie nadaję, a wtedy to już książkę wydam z całą pewnością - taki mam charakter.

W internecie istnieję głównie jako administrator i współtwórca strony www.gintrowski.art.pl . Dzięki temu projektowi rozwijam cały czas swoją fascynacją postacią Jacka Kaczmarskiego, a także innych, biskich mu twórców.

Moje teksty mają bardzo często charakter bardzo zadziorny, ale proszę o wyrozumiałość, nikogo nie chcę obrazić, ani skrzywdzić. To po prostu moja forma ekspresji.

W świecie realnym od października będe studentem ( uwaga uwaga to może być dla niektórych szok) matematyki na Politechnice Warszawskiej.

Pozdrawiam z nadziejami na miłą egzystencję na tutejszym forum:

ReDi

5
Nie wiem jakim cudem to sie stało, ale napisałem nieprawdę :D Studiować będę oczywiście na Politechnice Wrocławskiej. Niechajże mnie niebiosa bronią przed takimi pomyłkami w przyszłości!
"Zły? - być może. Dobry? - a czemu?

Nie tak wiele znów pychy we mnie.

Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,

A i świętym żyć będzie przyjemniej! "

Jacek Kaczmarski "Warchoł"

6
Mam uczulenie na matematykę. Objawy są takie, że pęka mi głowa, mózg (tak, plotki są prawdą, coś tam MAM!) paruje, a oczy bawią się ze sobą w kotka i myszkę.

Witać

i pozdrawiać.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

7
witam,

też lubię Kaczmarskiego

nie mamy w zwyczaju się obrażać

pozdrawiam :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”