Nigdy nie czytam regulaminów i stąd moje niedopatrzenie

1
Moderator zwrócił mi uwagę, aby się przedstawić, co niniejszym czynię:-))
Dużo czytam, dużo piszę; tyle już lat zleciało, że w końcu jestem dorosła, a nawet chwilami ma mi się na umarcie (najczęściej w listopadzie). Jednak niezależnie od pory roku lubię dobre teksty. Nie trawię fantastyki.
Książka, która ostatnio powaliła mnie na kolana, to "Księga nocnych kobiet".
Witam wszystkich bardzo serdecznie!

10
Może niedokładnie się wyraziłam: parę lat temu robiłam redakcje dla Publicata i Repliki, teraz dla Ministerstwa Rozwoju itp.
W 2007 r. została wydana moja powieść "Dzielnica czerwonych jabłek" (obyczaj, dozwolone od lat 40), ale napisałam ją w 2004 i teraz muszę sobie na nowo zresetowac język i głowę, bo zaczynam drugą książkę. Szukałam jakiejś firmy resetującej i znalazłam Waszą świetną stronkę:-)) Bardzo się cieszę!!

15
Nie czuję się jak pisarka - tę książkę napisałam w chwili totalnej zapaści finansowej, na konkurs, gdzie obiecywano 20.000 zł nagrody. Napłynęło ponad 400 powieści, ale ... nikomu nie przyznano nagrody, co jest po prostu niepojęte: statystycznie rzecz biorąc, choć jedna praca spośród tych 400 musiała być dobra! Dopiero później zdałam sobie sprawę, że pod pozorem konkursu na powieść współczesną ściągano po prostu pomysły od naiwnych i być może są one teraz wykorzystywane przez scenarzystów itp.
:-(((

A Ty, Ruina, nie pisz maczkiem o konfekcji, tylko swoje dobre teksty 12-stką!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”