Dzień dobry. Mam na imię Marcin. "Weryfikatorium" przeglądam od dłuższego czasu. W sumie to już od kilku lat. Jednak dopiero teraz postanowiłem założyć konto. Nie wiem, może to nastąpiło pod wpływem chwili. Odkąd sięgam pamięcią zawsze lubiłem czytać. Wręcz kochałem. Mogłem siedzieć od rana do wieczora i bez przerwy czytać. Niestety z biegiem czasu, oraz natłokiem obowiązków, czasu na czytanie zostaje coraz mniej. Jak chyba każdy czytający, także i ja próbowałem stworzyć coś swojego. Jednak nigdy nie zamknąłem żadnego "projektu" do końca. Cóż, mam nadzieję że to się wreszcie zmieni.
Pomimo tego, że robię masę błędów (co zapewne widać

) uwielbiałem przelewać swoje myśli, pragnienia i wyobrażenia na papier. W pewnym sensie to mnie odprężało, pozwalało przenieść się gdzieś indziej i zapomnieć o Bożym świecie.
Nie obiecuję, że w najbliższym czasie wrzucę coś swojego. Jednak obiecuję że będę "żywym" użytkownikiem forum, czytającym i komentującym teksty innych.
To byłoby na tyle. Przepraszam za błędy interpunkcyjne i składniowe. Mam nadzieję, że nikomu nie poleciała krew z oczu.
Pozdrawiam.