Witam wszystkich

1
Dzień dobry. Mam na imię Marcin. "Weryfikatorium" przeglądam od dłuższego czasu. W sumie to już od kilku lat. Jednak dopiero teraz postanowiłem założyć konto. Nie wiem, może to nastąpiło pod wpływem chwili. Odkąd sięgam pamięcią zawsze lubiłem czytać. Wręcz kochałem. Mogłem siedzieć od rana do wieczora i bez przerwy czytać. Niestety z biegiem czasu, oraz natłokiem obowiązków, czasu na czytanie zostaje coraz mniej. Jak chyba każdy czytający, także i ja próbowałem stworzyć coś swojego. Jednak nigdy nie zamknąłem żadnego "projektu" do końca. Cóż, mam nadzieję że to się wreszcie zmieni.
Pomimo tego, że robię masę błędów (co zapewne widać :) ) uwielbiałem przelewać swoje myśli, pragnienia i wyobrażenia na papier. W pewnym sensie to mnie odprężało, pozwalało przenieść się gdzieś indziej i zapomnieć o Bożym świecie.
Nie obiecuję, że w najbliższym czasie wrzucę coś swojego. Jednak obiecuję że będę "żywym" użytkownikiem forum, czytającym i komentującym teksty innych.
To byłoby na tyle. Przepraszam za błędy interpunkcyjne i składniowe. Mam nadzieję, że nikomu nie poleciała krew z oczu. :twisted:
Pozdrawiam.

Witam wszystkich

5
Chandler pisze: Jednak obiecuję że będę "żywym" użytkownikiem forum, czytającym i komentującym teksty innych.
Bardzo się cieszymy, rozgość się :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Witam wszystkich

6
Kruger pisze: Cześć!
Raymond Chandler czy Chandler Bing?
Chodziło mi o Raymonda Chandlera. Swego czasu czytałem sporo książek tego autora. Podobał mi się jego styl i niespieszne tempo prowadzenia akcji.

Witam wszystkich

7
Chandler pisze:
Kruger pisze: Cześć!
Raymond Chandler czy Chandler Bing?
Chodziło mi o Raymonda Chandlera. Swego czasu czytałem sporo książek tego autora. Podobał mi się jego styl i niespieszne tempo prowadzenia akcji.
Sprytnie, tak nabijać sobie plusy na dzień dobry ;)
+10 za gust.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Witam wszystkich

8
No ja też lubię Chandlera, choć wolę Hammetta.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam wszystkich

9
Witaj, witaj :)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”