Miło mi niezmiernie dołączyć do zacnego grona, mniej lub bardziej wybitnych literatów, centralnego zakątka Europy.
Od lat wielu i jeszcze kilku, piszę co mi w głowie piszczy. Przeważnie same bzdety i niedorzeczności, zmącone moją wybitnie powykręcaną psychiką. Jednak do tej pory nie publikowałem nic, a wszelakie twory moje, ujrzeli wyłącznie najwytrwalsi z bliskich memu sercu. Tylko co to za krytyka, gdy prawią same dusery co by nie urazić mej skromnej osoby.
Pisarstwo jest jedną z moich pasji, ale jednak tą, na którą przeznaczam najmniej czasu. Głównie dlatego, że go brak, bo pomysłów wiele i wciąż nowych przybywa. Inne me zainteresowania obejmują szeroko pojętą kulturę japońską, grafikę komputerową oraz denerwowanie wszystkich naokoło. Chociaż to ostatnie jest produktem ubocznym, postanowiłem to zaakceptować.
Interesuję się fantastyką, tak typowym fantasty jak i science fiction, a także weird fiction. Generalnie jednak, przeczytam to, co mi sprawia przyjemność.
Dość jednak tych andronów. Pora działać.
* Chociaż w tytule, Panowie stoją przed Paniami, jest to jedynie zabieg czysto stylistyczny, usilnie prowadzący do rymu. W normalnych warunkach, kolejność raczyłbym zmienić, dlatego liczę iż zostanie mi to wybaczone.Od lat wielu i jeszcze kilku, piszę co mi w głowie piszczy. Przeważnie same bzdety i niedorzeczności, zmącone moją wybitnie powykręcaną psychiką. Jednak do tej pory nie publikowałem nic, a wszelakie twory moje, ujrzeli wyłącznie najwytrwalsi z bliskich memu sercu. Tylko co to za krytyka, gdy prawią same dusery co by nie urazić mej skromnej osoby.
Pisarstwo jest jedną z moich pasji, ale jednak tą, na którą przeznaczam najmniej czasu. Głównie dlatego, że go brak, bo pomysłów wiele i wciąż nowych przybywa. Inne me zainteresowania obejmują szeroko pojętą kulturę japońską, grafikę komputerową oraz denerwowanie wszystkich naokoło. Chociaż to ostatnie jest produktem ubocznym, postanowiłem to zaakceptować.
Interesuję się fantastyką, tak typowym fantasty jak i science fiction, a także weird fiction. Generalnie jednak, przeczytam to, co mi sprawia przyjemność.
Dość jednak tych andronów. Pora działać.