Sentymentalna, a jednak lubiąca zmiany.
Słuchająca jednym uchem łagodnego, płynnego folku a z drugiej strony folk metalu.
Raz ubierze się jak metal, by następnego dnia być najbardziej elegancką kobietą w promieniu wielu kilometrów.
Lubię pisać, chociaż nie mam ulubionego gatunku do tworzenia. A jeśli chodzi o moje preferencje czytelnicze, lubię głównie thrillery psychologiczne.
Mam nadzieję, że mój pobyt tutaj okaże się dla mnie pomocny, owocny.
Witam
4Cześć
Komentuj, dziel się swoją twórczością, ogólnie baw się dobrze 

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
Witam
5Cześć, nie miałam zbyt wielu styczności z elfami, więc trudno mi jakkolwiek to ocenić... Wolę zachować w tajemnicy ile mam lat. Pracuję w takim miejscu, gdzie każda pod względem plastycznym działalność jest uznawana. Moja robota to czysta przyjemność, i jeszcze mi za to płacą. Cudownie, nieprawdaż?
Witam
6Cześć.
Wreszcie fanka metalu. Podziel się ulubionym utworem.
Ode mnie na powitanie folk metal w wersji black: Wędrujący Wiatr -- Dolina, która jest Nocą
Mam nadzieję, że przetrwasz na Wery.
Powodzenia.
Wreszcie fanka metalu. Podziel się ulubionym utworem.

Ode mnie na powitanie folk metal w wersji black: Wędrujący Wiatr -- Dolina, która jest Nocą
Mam nadzieję, że przetrwasz na Wery.
Powodzenia.