Witam

1
Sentymentalna, a jednak lubiąca zmiany.
Słuchająca jednym uchem łagodnego, płynnego folku a z drugiej strony folk metalu.
Raz ubierze się jak metal, by następnego dnia być najbardziej elegancką kobietą w promieniu wielu kilometrów.

Lubię pisać, chociaż nie mam ulubionego gatunku do tworzenia. A jeśli chodzi o moje preferencje czytelnicze, lubię głównie thrillery psychologiczne.
Mam nadzieję, że mój pobyt tutaj okaże się dla mnie pomocny, owocny.

Witam

2
Witaj sentymentalna, oby Twój pobyt na wery okazał się owocny :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

5
Cześć, nie miałam zbyt wielu styczności z elfami, więc trudno mi jakkolwiek to ocenić... Wolę zachować w tajemnicy ile mam lat. Pracuję w takim miejscu, gdzie każda pod względem plastycznym działalność jest uznawana. Moja robota to czysta przyjemność, i jeszcze mi za to płacą. Cudownie, nieprawdaż?

Witam

7
Max, czy osoba która z gatunków metalowych lubi tylko folk metal, może zostać nazwana metalem?
Mój ulubiony utwór to chyba Velesar - polny wiatr.
Dziękuję za link, potem odslucham.

Witam

9
Można edytować, ale tylko przez chwilę.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”