witam

Może nieskładnie (środek sesji i jedna z wolnych chwil których nie mam) skromnie napomknę czym się interesuję, bo to zawsze (przynajmniej mi) najwięcej mówi o ludziach.
Tak więc hoduję kwiaty (storczyk (kwitnie już drugi raz), bromelie (różne), paprocie, bluszcze, trawki i raz po raz palmy(te akurat szczęścia nie mają do mnie biedactwa

))i rybki (akwarium 250 litrów, głółwnie pielęgnice). Maluję, rysuję, rzeźbię (to ostanie mocno raczkuje na razie w moim wykonaniu). Słucham muzyki... naprawdę rozmaitej, ale najbardziej szaleję za Blink182 (swoją drogą co za nazwa) i rockiem ogólnie. Czytam książki (również różne), a z ulubionych autorów wymienię (niekoniecznie w porządku jakimkolwiek) panów: H.P. Lovecrafta, Wiesława Wernica, Stanisława Lema, J.R.R.Tolkiena, Oscara Wilde'a, Fiodora Dostojewskiego, Terry'ego Pratchetta, C.S. Lewisa, zaszczycającego swą obecnością to forum Andrzeja Pilipiuka, Juliusza Słowackiego, Jamesa Herriota, Adama Mickiewicza, Williama Shakespeara, A.C. Doyla, O.Henry'ego i przede wszystkim Pata Conroya, z pań natomiast nieocenione: Agathę Christie i Ellis Petters.
No... może o kimś zapomniałem ale to niechcący. Ponadto interesuję się geologią, łucznictwem, wędkarstwem, modelarstwem i innymi...
Przede wszystkim jednak lubię pisać. I całym czas mam nadzieję, że znajdę swoje szerokie i szczęśliwe grono czytelników, niecierpliwie oczekujące mojej nowej powieści/zbioru opowiadań.
Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze.