Witam!

1
Imię Joanna, jednak ze względu na młody wiek - mam 16 lat - wolę,

gdy mówi sie do mnie Aśka ewentualnie Asia.

Joanna - zbyt poważnie. :)

Pisanie...

kiedyś pisanie i czytanie książek było dla mnie torturą,

jednak wystarczyła jedna wspaniała nauczycielka języka polskiego w podstawówce oraz Małgorzata Musierowicz,

a poznałam bogactwo litereatury oraz dar jakim jest tworzernie.

Lubię pisać na tematy dość poważne jak na mój wiek,

o podkładzie psychologicznym i lekkim zabarwieniu filozoficznym - oczywiście wszystko z perspektywy szesnastolatki.

Felietony, pamiętniki, listy, wiersze, teksty piosenek, oraz teksty niezidentyfikowane i nieokreślone - takie najczęściej, może dlatego że nie lubię szufladkowania, a może dlatego że nie umiem jeszcze nazywać wszystkich rzeczy po imieniu.?

Jak na razie nie odsłaniałam przed nikim mojej twórczości, a dokładniej mówiąc paplaniny poza mamą...

oraz kilkoma konkursami.

A i jeszcze gazetka szkolna.

Tak więc moje osiągnięcia jak i dośwwiadczenia niewiele odrastają od ziemi, Ale czyż nie wszystko jeszcze przede mną? :)

Mimo pisania i czytania książek kocham muzykę, stąd pisanie tekstów piosenek. Czasem podśpiewuję, a czasem tańczę. Jestem uzależniona od czekolady oraz ludzi!
przyjaciele są jak krasnoludki - nie istnieją.

2
Witaj.

Dwie kobiety w wieku szesnastu lat zarejestrowały sie dzisiaj.

Hmm, los?

Mówisz, że nikomu nie pokazywałaś swoich tekstów poza Mamą?

Kłamiesz.

Tę gazetkę szkolną czytało przynajmniej dwóch nauczycieli i troje uczniów.

Jeszcze raz witaj i jakby co to pytaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Właśnie! Gazetki to zuo ale ktoś to zawsze otworzy. :)

Los? a może zmowa?

Witaj serdecznie :) Mam nadzieję, że nam też coś pokażesz ale na konstruktywną krytykę nie licz. Już oddałam cały worek komuś innemu :)

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Następna szesnastka ;]

Wspaniale ;]

Wręcz cudownie ;P

Liczymy na Twoje teksty ...
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

6
16 to nie taka mloda.. raczej w sam raz :P

Witam
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

8
Hmm żaden spisek!

Moje zalogowanie było w sumie kwestią przypadku ;)

Ale w gazetce nie umieszczałam zbyt osobistych i głęboko mnie dotyczących tekstów...

Krytykowałam młodzież jak i nauczycieli wytykając im jaskrawie wady łudząc się, że zmienię jotę świata, bądź ktoś dowie się że nie każdy nastolatek jest taki pusty....

Niewiele osób ją czytało.

A filozofia może za mocne słowo.

Chociaż każdy ma jakąś swoją małą filozofię, lecz nie każdy to tak nazywa, a tym bardziej ją gdzieś prezentuje ;)

Szczerze... trochę się was wszystkich boję.

Waszej krytyki i pomimo 'już' 16 lat czuję się bardzo malutka w tym gronie.

9
Witaj! :)

Zapewne, gdy rozgościsz się na Weryfikatorium postanowisz udostępnić odrobinę swojej twórczości szerokiemu światu :) gazetka szkolna? to coś takiego jeszcze istnieje? skąd oni czerpią fundusze na to wszystko? Napewno z naszych podatków! :D

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz witam :)
- This is jachtinnnnnnnnnng! *boot* -

10
Ojj rzeczywiście szeroki świat,

który mnie przeraża!

Gazetki istnieją, ale płacą rodzice.

Składki - nauczyciele - ksero - no i do tego gazetka kosztowała 0.50 zł. więc koszty się pokrywają a nawet wychodzą na plus ;)

11
Padło hasło FILOZOFIA *zamienia się w tygrysa i przeciąga mrukliwie* wrrrrau... Lubie :D
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

14
początkująca pisze:
Szczerze... trochę się was wszystkich boję.

Waszej krytyki i pomimo 'już' 16 lat czuję się bardzo malutka w tym gronie.

Nie przesadzaj. Weryfikatorium ma zadziwiajaca atmosfere - chyba na zadnym innym forum nie spotkalem sie z taka grzecznoscia wzgledem innych uzytkownikow.

A to ze troche niegroznych szalencow (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) tu wymachuje wirtualnymi toporami czy ostrzy rownie wirtualne zeby to nie znaczy, ze ktos faktycznie Cie zje :P
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

15
Przeraża mnie tu profesjonalizm, doświadczenie i fachowość pomimo amatorstwa...

Atmosfera owszem miła już samo tak liczne i ciepłe przywitanie mnie zaskoczyło.

Zazwyczaj na forach każdy kręci się wokół siebie, i mało kto wita nowicjuszy. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”