Imię Joanna, jednak ze względu na młody wiek - mam 16 lat - wolę,
gdy mówi sie do mnie Aśka ewentualnie Asia.
Joanna - zbyt poważnie. :)
Pisanie...
kiedyś pisanie i czytanie książek było dla mnie torturą,
jednak wystarczyła jedna wspaniała nauczycielka języka polskiego w podstawówce oraz Małgorzata Musierowicz,
a poznałam bogactwo litereatury oraz dar jakim jest tworzernie.
Lubię pisać na tematy dość poważne jak na mój wiek,
o podkładzie psychologicznym i lekkim zabarwieniu filozoficznym - oczywiście wszystko z perspektywy szesnastolatki.
Felietony, pamiętniki, listy, wiersze, teksty piosenek, oraz teksty niezidentyfikowane i nieokreślone - takie najczęściej, może dlatego że nie lubię szufladkowania, a może dlatego że nie umiem jeszcze nazywać wszystkich rzeczy po imieniu.?
Jak na razie nie odsłaniałam przed nikim mojej twórczości, a dokładniej mówiąc paplaniny poza mamą...
oraz kilkoma konkursami.
A i jeszcze gazetka szkolna.
Tak więc moje osiągnięcia jak i dośwwiadczenia niewiele odrastają od ziemi, Ale czyż nie wszystko jeszcze przede mną? :)
Mimo pisania i czytania książek kocham muzykę, stąd pisanie tekstów piosenek. Czasem podśpiewuję, a czasem tańczę. Jestem uzależniona od czekolady oraz ludzi!
2
Witaj.
Dwie kobiety w wieku szesnastu lat zarejestrowały sie dzisiaj.
Hmm, los?
Mówisz, że nikomu nie pokazywałaś swoich tekstów poza Mamą?
Kłamiesz.
Tę gazetkę szkolną czytało przynajmniej dwóch nauczycieli i troje uczniów.
Jeszcze raz witaj i jakby co to pytaj.
Dwie kobiety w wieku szesnastu lat zarejestrowały sie dzisiaj.
Hmm, los?
Mówisz, że nikomu nie pokazywałaś swoich tekstów poza Mamą?
Kłamiesz.
Tę gazetkę szkolną czytało przynajmniej dwóch nauczycieli i troje uczniów.
Jeszcze raz witaj i jakby co to pytaj.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
3
Właśnie! Gazetki to zuo ale ktoś to zawsze otworzy. 
Los? a może zmowa?
Witaj serdecznie
Mam nadzieję, że nam też coś pokażesz ale na konstruktywną krytykę nie licz. Już oddałam cały worek komuś innemu 
Pozdrawiam serdecznie

Los? a może zmowa?
Witaj serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
8
Hmm żaden spisek!
Moje zalogowanie było w sumie kwestią przypadku
Ale w gazetce nie umieszczałam zbyt osobistych i głęboko mnie dotyczących tekstów...
Krytykowałam młodzież jak i nauczycieli wytykając im jaskrawie wady łudząc się, że zmienię jotę świata, bądź ktoś dowie się że nie każdy nastolatek jest taki pusty....
Niewiele osób ją czytało.
A filozofia może za mocne słowo.
Chociaż każdy ma jakąś swoją małą filozofię, lecz nie każdy to tak nazywa, a tym bardziej ją gdzieś prezentuje
Szczerze... trochę się was wszystkich boję.
Waszej krytyki i pomimo 'już' 16 lat czuję się bardzo malutka w tym gronie.
Moje zalogowanie było w sumie kwestią przypadku

Ale w gazetce nie umieszczałam zbyt osobistych i głęboko mnie dotyczących tekstów...
Krytykowałam młodzież jak i nauczycieli wytykając im jaskrawie wady łudząc się, że zmienię jotę świata, bądź ktoś dowie się że nie każdy nastolatek jest taki pusty....
Niewiele osób ją czytało.
A filozofia może za mocne słowo.
Chociaż każdy ma jakąś swoją małą filozofię, lecz nie każdy to tak nazywa, a tym bardziej ją gdzieś prezentuje

przyjaciele są jak krasnoludki - nie istnieją.
9
Witaj! 
Zapewne, gdy rozgościsz się na Weryfikatorium postanowisz udostępnić odrobinę swojej twórczości szerokiemu światu
gazetka szkolna? to coś takiego jeszcze istnieje? skąd oni czerpią fundusze na to wszystko? Napewno z naszych podatków! 
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz witam

Zapewne, gdy rozgościsz się na Weryfikatorium postanowisz udostępnić odrobinę swojej twórczości szerokiemu światu

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz witam

- This is jachtinnnnnnnnnng! *boot* -
11
Padło hasło FILOZOFIA *zamienia się w tygrysa i przeciąga mrukliwie* wrrrrau... Lubie 

Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
13
O, ja jeszcze nie witałam. No to witam serdecznie 

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
14
początkująca pisze:
Nie przesadzaj. Weryfikatorium ma zadziwiajaca atmosfere - chyba na zadnym innym forum nie spotkalem sie z taka grzecznoscia wzgledem innych uzytkownikow.
A to ze troche niegroznych szalencow (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) tu wymachuje wirtualnymi toporami czy ostrzy rownie wirtualne zeby to nie znaczy, ze ktos faktycznie Cie zje

Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana