ja maciekk

1
hej,

jestem maciekk i znalazłem się tu by zachęcać was do wzięcia udziału w konkursie Fundacji Komunikacji Społecznej dotyczącym doświadczeń zawodowych osób cierpiących z powodu schizofrenii!

( odsyłam do działu z konkursami )

A dlaczego w takim miejscu?

bo wy piszecie i macie taką łatwość i sprawia wam to frajdę, a żeby wziąć udział w konkursie nie trzeba być chorym, wystarczy, że znaliście lub znacie jakieś przykłady osob chorujących lub wiecie z innych źródeł jakim problemem jest życie zawodowe takich jednostek. Nie chodzi oczywiście o ich niezdolność do pracy, lecz o stereotypy, które pokutują w naszym, ale nie tylko, społeczeństwie.

ale tutaj chyba nie o tym powienienem pisać tylko o sobie;)

kiedyś pisałem wiersze, później prowadziłem pamiętnik, obecnie w ogóle nie pisze, ale może po lekturze waszych dzieł coś mnie zainspiruje, kto wie;)

pozdrawiam

2
Serdecznie witamy ! :) Może być coś o osobach niepełnosprawnych (np jeźdżących na wóżkach) chodziłem z takimi (dwiema) osobami do klasy (byłot am 5 osób tzw. "integracyjnych" (było to w normalnym, polskim gimnazjum).

Zachęcam nie tylko do promowania tego konkursu ale także do oceniania prac, które zamieszczają tu użytkownicy forum i publikowania własnych :)

Pozdrawiam! FreDi :)

Dodane po 3 minutach:

Upss... Wszedłem właśnie w temat o tym konkursie i przeczytałem, że to ma być o osobach chorych na schizofremię... Więc przepraszam :P

P.S. Napisałem temat pod tematem, bo nie moge edytować :P

P.S.2 Do adminów: Moglibyście wprowadzić takie coś jak edycja postów, wtedy było by mniej nabijania postów itp. :)

Dodane po 53 sekundach:

Aha... i mniej błędów i literówek ;)

Pozdro!

3
Witaj.

P.S.2 Do adminów: Moglibyście wprowadzić takie coś jak edycja postów, wtedy było by mniej nabijania postów itp.

Nie, nie moglibysmy. Zostalo to juz wyjasnione wczesniej. Naucz sie pisac bez bledow. I zobacz, ze nie nabijasz postow, a dodajesz je do siebie.

4
No tak, nie nabijam, ale nie moge także poprawi swojego tekstu. Często piszę szybko i przesz to robię różne głupie błędy...

Dobra nie robię już off topów :P

5
Witamy
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”