hej,
jestem maciekk i znalazłem się tu by zachęcać was do wzięcia udziału w konkursie Fundacji Komunikacji Społecznej dotyczącym doświadczeń zawodowych osób cierpiących z powodu schizofrenii!
( odsyłam do działu z konkursami )
A dlaczego w takim miejscu?
bo wy piszecie i macie taką łatwość i sprawia wam to frajdę, a żeby wziąć udział w konkursie nie trzeba być chorym, wystarczy, że znaliście lub znacie jakieś przykłady osob chorujących lub wiecie z innych źródeł jakim problemem jest życie zawodowe takich jednostek. Nie chodzi oczywiście o ich niezdolność do pracy, lecz o stereotypy, które pokutują w naszym, ale nie tylko, społeczeństwie.
ale tutaj chyba nie o tym powienienem pisać tylko o sobie;)
kiedyś pisałem wiersze, później prowadziłem pamiętnik, obecnie w ogóle nie pisze, ale może po lekturze waszych dzieł coś mnie zainspiruje, kto wie;)
pozdrawiam
2
Serdecznie witamy !
Może być coś o osobach niepełnosprawnych (np jeźdżących na wóżkach) chodziłem z takimi (dwiema) osobami do klasy (byłot am 5 osób tzw. "integracyjnych" (było to w normalnym, polskim gimnazjum).
Zachęcam nie tylko do promowania tego konkursu ale także do oceniania prac, które zamieszczają tu użytkownicy forum i publikowania własnych
Pozdrawiam! FreDi
Dodane po 3 minutach:
Upss... Wszedłem właśnie w temat o tym konkursie i przeczytałem, że to ma być o osobach chorych na schizofremię... Więc przepraszam
P.S. Napisałem temat pod tematem, bo nie moge edytować
P.S.2 Do adminów: Moglibyście wprowadzić takie coś jak edycja postów, wtedy było by mniej nabijania postów itp.
Dodane po 53 sekundach:
Aha... i mniej błędów i literówek
Pozdro!

Zachęcam nie tylko do promowania tego konkursu ale także do oceniania prac, które zamieszczają tu użytkownicy forum i publikowania własnych

Pozdrawiam! FreDi

Dodane po 3 minutach:
Upss... Wszedłem właśnie w temat o tym konkursie i przeczytałem, że to ma być o osobach chorych na schizofremię... Więc przepraszam

P.S. Napisałem temat pod tematem, bo nie moge edytować

P.S.2 Do adminów: Moglibyście wprowadzić takie coś jak edycja postów, wtedy było by mniej nabijania postów itp.

Dodane po 53 sekundach:
Aha... i mniej błędów i literówek

Pozdro!
6
Cześć 

Spotkanie dwóch osobowości przypomina kontakt dwóch substancji chemicznych: jeżeli nastąpi jakakolwiek reakcja, obie ulegają zmianie.
http://wlasnadroga-addy.blogspot.com/
http://wlasnadroga-addy.blogspot.com/